2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کسی ک نخوادت نمیخوادت دیگه هرکار کنی اما کسیم ک دوست داشته باشه لازم ب هر کردن نیست خودش از خداشه فقططط نزار تو دوران دوستی رابطه های پایین تنه داشته باشین چون خیلی شنیدم از اطراف که پسرای عاشق بعد اون سرد شدن

پارتنرم در حال تبدیل به شوهره😂😂خودش خواست و من هنوز دو دلم...فعلا تبدیل شدن ها تا آبان عقب انداختم

خوب کاریی کردی😂❤️😍انشالله خوشبختت بشی فداتشمممم 

همینکه ناز کنی عالیهه

نزدیک دو سال دوست بودیمالبته اوایل برای من جدی نبود هم من تجربه های قبلی داشتم هم اون ولی خب اون از ...

عزیز یه مشکلی پیش اومده میتونم چند تا سوال بپرسم 

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
بیشتر ببینید

خودش اصرار داره من تازه نمیزارم بیاد جلو

میترسم بابام مخالفت کنه🤕

به سوی الله بازگردید قبل از اینکه به سوی او بازگردانیده شوید...من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
بیشتر ببینید

صدتا از اون بهترش هست 

قدر خودتو بدون

خدایا به قلب من و عزیزانم آرامش عطا کن.. آرامشی که پایدار باشد آمین❤️                                                                                      خیلی بد گذشت تو نبودی ببینی چقدر سخت گذشت       اگه روم ریپلای زدی و پریدی بهم و جوابتو ندادم ، یعنی وقت برای امثال تو ندارم😊 برو خدا روزیتو جای دیگه بده

بیشتر ببینید
منم دارم اصرااار که ازدواج کنیم اما من دوست ندارم با دندونپزشک ازدواج کنم خییلی از مردهاشون رو دیدم ...

انشالله بهترینا برات پیش بیاد🥺❤️بالاخره هرکسی یه عقیده ای داره عقیده شماهم اینه و قابل احترامه❤️