2777
2789

چه اسیب هایی دیدید 

این کمبود اعتمادبنفس و عزت نفس در چه حد بود ؟ اوتقدر بود که از روابط اجتماعیی دوری کنید؟ 

یا ابراز هیجان خودداری کنید مثلا با همسر سرد برخورد کنبد؟

تواین ازدواج ایا درمان شدین یا کسی برای درمانتون کمکتون کرد؟ یا کنار گذاشته شدین

اسم این اختلال شخصیت اجتنابی که یکی از علت هاش اعتماد بنفس پایینه که فرد از  از روابط اجتماعی خودداری میکنه 

هوالمحبوب 💜

روانشناسی میخونی

این بیت مولانا رو خیلی دوست دارم که میگه:                 دانی که چرا سّرِ جهان با تو نگویم؟                              طوطی صفتی، طاقت اسرار نداری.!                             یعنی قشنگ یه عده رو شسته گذاشته کنار :) 
بیشتر ببینید

خب 

ببین من بخاطر خانوادم که هی میزدن تو سرم خیلیییییییی بی اعتماد به نفس بودم

همسرم خیلییییی پشتیبانم بود خیلییی بهتر شدم 

بعد از ازدواج با کمک همسرم مشاوره رفتم خیلی تاثیر داشت

الان هنوز مونده تا خوب بشم ولی خیلییی بهترم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در اون دوره بخاطر آسیب هایی که از خانوادم خورده بودم اعتماد بنفس بالایی نداشتم همش دنبال جلب توجه و لباس و آرایش بودم

وقتی ازدواج کردم همسرم با بودنش و حضورش من رو درمان کرد ، خداروشکر میکنم واقعاً ایشون زخم های من رو التیام دادن

من یک زن توانمند ، آگاه و عاشق هستم .

خب ببین من بخاطر خانوادم که هی میزدن تو سرم خیلیییییییی بی اعتماد به نفس بودمهمسرم خیلییییی پشتیبانم ...

خب با همسرت راحت بودی اول رابطه؟ ازش دوری نمیکروی؟ مثلا ازادانع میخندیدی یا ذوق میکردی یا نه ترجیح میدادی پنهانش کنی؟ اگه اره بازخورد همسرت چی بود

هوالمحبوب 💜

خب با همسرت راحت بودی اول رابطه؟ ازش دوری نمیکروی؟ مثلا ازادانع میخندیدی یا ذوق میکردی یا نه ترجیح م ...

نه اونجوری نبودم

اصلا کودک درونم مرده بود

با کمک همسرم زنده شد واقعا

بیا بزن توسر من بخاطر قیافم اعتماد به نفسم نداشتم ۲۴سالگی با ی مرد پنجاه ساله ازدواج کردم تازه خوشحالم بود و عجیبتر این که گفت نمیتونم سبزه بودنت تحمل کنم طلاقم داد این دومی هم مطلقه است با ی دختر سی ساله کلا گند زدم به زندگیم کسی هم نجاتم نداد 

بیا بزن توسر من بخاطر قیافم اعتماد به نفسم نداشتم ۲۴سالگی با ی مرد پنجاه ساله ازدواج کردم تازه خوشحا ...

سلام من شرایط مشابع تورو دارم تقریبا ما از یه چیزی رنج میبریم من دارم طلاق میگرم و حالا دارم تحقیق میکنم میخوام خوب بشم عوض بشم مشاوره برم اگه دوست داری درخواست میدم قبول کن بهت بگم منم مثه تو گند زدم ب زندگیم به خاطر اهتمادبنفس پایین 

هوالمحبوب 💜

بیا بزن توسر من بخاطر قیافم اعتماد به نفسم نداشتم ۲۴سالگی با ی مرد پنجاه ساله ازدواج کردم تازه خوشحا ...

من تقریبا دنبال یه چیزی مشابه شمابودم 

یکی که مثل خودم باشه ببینم برای شما چجورب بوده 

مثلا خنده یا دوقتون پنهان میکردین؟ دوست داشتبن فاصله بگیرید ازش؟  میترسیدی از قضاوت؟

هوالمحبوب 💜

من تقریبا دنبال یه چیزی مشابه شمابودم یکی که مثل خودم باشه ببینم برای شما چجورب بوده مثلا خنده یا دو ...

قضاوت که شدید میشدم میترسیدم حتی از خندیدن حرف میزدم شوهرم سر زبون زدنمو مسخره میکرد کلا جک بودم با مامانم میشستن میگفتن کله اش بزرگه چطوری بدنیا اومد الان بعد سالها به مامانم میگم چطور حاضر میشدی با شوهرم مسخرم کنی میگه فکر نیکردم شوخیه نمیدونستم قراره اتو بگیره ازت 

وای

مدام تحقیر شدنای بچگی توقعات بیجا حس ناکافی دادن میشه عدم اعتماد به نفس میری تو رابطه سمی من الان کارمندم دکترا دارم دارم واسه دکترای دوم اقدام میکنم اما جلو شوهرم نمیخندم مامانمو خونم نمیارم چون نمیخام مدام مورد انتقاد قرار بگیرم کلا محافظه کار تر شدم 

قضاوت که شدید میشدم میترسیدم حتی از خندیدن حرف میزدم شوهرم سر زبون زدنمو مسخره میکرد کلا جک بودم با ...

منم ۲۳ سالگی بایه مرد۳۵ ساله مطلقه ازدواج کردم که دوسال خانوادش منو تعارفش میزدن نمیخواست منم میدونستم اما قبولش کردم وقتی اومد چون مودب و اجتماعیی بود من خجالتی و بی اعتمادبنفس یعنی مقابل هم بودیم من بخاطر لاغری و دوتا دندون های جلو که درشت بودن اصلا اعتمادبنفس نداشتم هرچند قبل ازدواج بازم بهتر بودم بعد ازدواج همش میگفت چرا ساکتی چرا حرف نمیزنی نمیخندی شیطون نیسی همش ازم ایراد میگرفت من ار بودنش معذب بودم اونم با حرفاش دلسردم میکردم بعد ۳ ماه منو نخواست فکرکن اون ب من ناز کرد واقعا نمیدونم چجوری خودم رو ببخشم😞

هوالمحبوب 💜