2777
2789
وای اره عزیزم بهم بگو برمیگرده یا بیخیال بشم ؟ حسش چیبود بازی دادن.؟کاربری خودم نیس دارم سوال میکنم ...

عزیزم ببخشید من در حد رنگ و اینا حسم درست کار میکنه این جورسوالا جواب ندادم خیلی 

برمیگرده

ازدواج هم نزدیک ولی نه خیلی

با ایشون که دوستم ادامه میدیم یا جدا میشیم گلم؟کی ازدواج میکنم شغلش چیه

@zari_joonam  

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم ببخشید من در حد رنگ و اینا حسم درست کار میکنه این جورسوالا جواب ندادم خیلی برمیگردهازدواج هم ن ...

منم بگو لطفا گلم

کد دعوت من :OYVQGONطلاین رو سرچ کنید (معتبر هم هست )اگر خواستین با کد دعوت من اضافه شید چون در این صورت هر دومون ۷ سوت طلا هدیه میگیریم .مرسی🤍