2777
2789
عنوان

مادر بزرگم میخواد مخفیانه خونشو به نام من بزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 3424 بازدید | 134 پست
واقعا ممنونم ازتون لطف کردید

سلام ملکه بانوی موفق اینده.

چه اسم طولانیی گذاشتی قشنگم.

خوب دمت گرم افرین به مرامت که مراقب مادر بزرگت هستی و داری ساپورتش می کنی.

من از اول خوندم تا اینجا اقای انسان باشیم و یکسری از همکارا راهنماییت کردن گلم.

ببین دادن اموال به دیگران طی انواع و اقسام طرق که البته قانونی هم هست و با نام های مختلف و شروط مختلف شدنیه مثلح نامه ، هبه نامه، بیع نامه، قولنامه و..... به زبان ساده سعی میکنم توضیح بدم که متوجه بشی عزیزم.

هر کدوم از این مواردو که نام بردم شرایط مختلف و شروط مختلفی دارن که هر کدوم هر زمان بایس اوصاف مشخص و معینی براشون در نظر گرفته بشه که شرایط و اصولش با هم کاملا متفاوته.

حالا در مورد این ها اگر بخوام کامل توضیح بدم میشه چندتا کتاب که هم از حوصله شما خارجه و هم از توان من چون باید یه عالمه تایپ کنم سرانگشتام نابود میشه.

برای همین مستقیم می رم سر اصل قضیه گلم.

ببین راه های اساسی چند تا جلوی پاته.

ببین کدومش برات راحته و حرفامو بزار کنار هم یه دو دو تا چهار تا با خودت بکن و بعد هر کدوم رو خواستی و برات راحت بود با اوصافی که مشخص میکنم انجامش بده .

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اما در ادامه ببین سن مادر بزرگ بالاست ولی تازمانی که بیماری ذهنی و یا بیماریی که سبب این بشه که ذهنشون و قدرت تصمیم گیریشون مختل بشه نداشته باشه نیازی به گواهی مواهی نیست.

اما یه راه حل یکی از دپستامون اینجا گفته بود که با یه سیمکارت به نامش یه وکیل بکیر و دفتر خونه ای وکالت رو بگیره و انتقالش به شرط عمری رو بزنه به نامت این یه راه حله که خیلی هم قوی و محکمه عزیزم و قانونیه کاملا.

اما راهکار دیگه ای وجود دارد که به دو تا شاهد الزاما نیاز داره اونم این که بدی برات بیع عمرایی تنظیم کنن که معنیش میشه همین چیزی که خودت گفتی به نامته و تا زمانی که زنده است حق نقل و انتقال نداری.

ولی الزاما چون مستند به ماده ۱۰ قانون مدنی هست مادامی وجاهت قانونی تو محاکم قضایی داره که دو تا شاهد تایید کنن ذیل این بیع نامه رو که ماپر بزرگت با میل و رغبت قلبی و بدون هیچ اکراهیی این فعل رو انجام داده عزیزم.

سعی کردم مفید و مختصر بگم هرجا مشکلی بود میتونی بپرسی در خدمتم

سلام ملکه بانوی موفق اینده.چه اسم طولانیی گذاشتی قشنگم.خوب دمت گرم افرین به مرامت که مراقب مادر بزرگ ...

سلام عزیزم 

نام کاربری انتخاب من نبوده کاربری برای دوستمه ک لطف کردن اجازه دادن مورد استفاده منم باشه..

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)

اما در ادامه ببین سن مادر بزرگ بالاست ولی تازمانی که بیماری ذهنی و یا بیماریی که سبب این بشه که ذهنش ...

چقدر خوب و واضح توضیح دادید ممنونم ازتون.

لطف کردید زمان گذاشتید راهنمایی کردید 

چند روزیه مشغول یسری کارای دیگه هستم بعد اتمامش میرم پی این موضوع اگر سوالی ام داشتم حتما میپرسم بازم ممنونم

واقعا راهنمایی هاتون مفید بود 

چقدر خوب و واضح توضیح دادید ممنونم ازتون.لطف کردید زمان گذاشتید راهنمایی کردید چند روزیه مشغول یسری ...

خوب خدا رو شکر که توضیحاتم واضح و کامل بوده قشنگم.

می دونی گلم سوالی که پرسیدی هزاران هزار راه حل داره ولی خوب هر کی به سلیقه خودش راهنماییت کرده.

راهنمایی های دوستان هم اشتباه نیست گلم ولی چون تعدادشون زیاده و مدلاشون مختلف یه کم ذهنتو درگیر کرده عزیزم.

ان شاالله که خیره عزیز دلم.به سلامتی گل قشنگم.

باشه گلم هر جا مشکلی بود در حد توانم در خدمتم گلم.

موفق باشی.

و ممنونم از اقای انسان باشیم که بهم کمک کردن که بیام اینجا و یه خیری داشته باشم.

سلام عزیزم نام کاربری انتخاب من نبوده کاربری برای دوستمه ک لطف کردن اجازه دادن مورد استفاده منم باشه ...

سلام بانو.

اخی دست دوستتون درد نکنه.

اومدم تایپ کنم هی تیکه تیکه نوشتم دیدم نه ناقصه واسه همین به ذهنم خطور کرد که چه اسم طولانییه.😂😂😂

خوب خدا رو شکر که توضیحاتم واضح و کامل بوده قشنگم.می دونی گلم سوالی که پرسیدی هزاران هزار راه حل دار ...

منم ازتون تشکر میکنم همینطوره اول یکم گیج شدم ولی الان متوجه شدم

سلام بانو.اخی دست دوستتون درد نکنه.اومدم تایپ کنم هی تیکه تیکه نوشتم دیدم نه ناقصه واسه همین به ذهنم ...

منم بار اول همین حرفو زدم بهش🤣

عموهاتم حکم محجوریت میگیرن برا مادربزرگت 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

بیشتر ببینید

حقیقتا بیشتر شما دندون تیز کردی 

بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹

بیشتر ببینید
حقیقتا بیشتر شما دندون تیز کردی

سآنهاست ک داره میگه و من بی توجهم 

من ندون تیز کردم؟ چقدر راحت قضاوت میکنید جای تاسف داره واقعا