2777
2789
عنوان

بچم اصن خوابش سنگین نمیشه😭

89 بازدید | 6 پست

دوستان نوزاد ۲۹ روزه دارم

خوابش سنگین نمیشه تو خواب حرکات خاصی انجام میده مثل اونایی که کولیک دارن خیلی صدامیده خیلی ناله میکنه نفس نفس میزنه یهو دستارو میبره بالا بدنشو جمع میکنه یا بدنشو به پهلو میکنه قرمز میشه گاهی 

نمیدونم چه کنم بچه فقط تو ماشین خوابش سنگین میشه

از دیروز کلا سه ساعت خوابیده اونم خواب خرگوشی همین شکلی 

شاید باورتون نشه واقعا مثل ادم بزرگا ست بیداره کامل یا گریه میکنه من چیکار کنم دکترا هم هیچی نمیگن

پسر منم همینه الان ۶ ماهش شده هنوووووووز بدبختم از نخوابیدنش و خواب سبکش شبا یک وقتا بهش شربت بی بی سد میدم. من ماشین، ننو،تاب،کشوندن توی پتو و پخش قرآن و کلی دوا و دکتر رو امتحان کردم. کلا همینجوریه کولیکم داشت رفلاکسم داشت اوناش خوب شدن هنوز به خواب خیلی مقاومت میکنه،ولی ببین ننو بخر براش، لااقل وقتی خوابش میبره بذاری توش بیشتر میخوابه و تا حدی خوابش سنگین میشه.پسر من بدون ننو ده دقیقه هم نمیخوابید الان وقتی با هزار ترفند میخوابه توی ننو میذارمش نیم ساعت،۴۰ دقیقه، گاهی یک ساعتم شاید بخوابه. کمر درد،گردن درد،اعصاب داغون و سر درد و بیخوابی بعداز به دنیا اومدنش اومده سراغم درحالیکه سر دخترم سر کارم میرفتم باز بهتر بود خیلی

ریپلای نکن اگر ریپلای کردی و جوابتو دادم که هیچی اگر جوابتو ندادم بدون خیلی احمقی و من حوصله بحث با احمقا رو ندارم.

پسر منم همینه الان ۶ ماهش شده هنوووووووز بدبختم از نخوابیدنش و خواب سبکش شبا یک وقتا بهش شربت بی بی ...

ننو هم داره اصلا دوست نداره بزارمش تو ننو 

به خدا ناشکر نیستم ولی هر روز صد بار میگم غلط کردم

ننو هم داره اصلا دوست نداره بزارمش تو ننو به خدا ناشکر نیستم ولی هر روز صد بار میگم غلط کردم

چقدر حس منو داری

ریپلای نکن اگر ریپلای کردی و جوابتو دادم که هیچی اگر جوابتو ندادم بدون خیلی احمقی و من حوصله بحث با احمقا رو ندارم.