2777
2789
عنوان

شما دوران عقد خوبی داشتین

| مشاهده متن کامل بحث + 2316 بازدید | 146 پست
ای بابا قدرتو نمیدونن مهم شوهرت دوست داره

بهم پیام بده من لیست دوستام زیاده باز نمیشه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

مامان باباش ازمن بدشون میومد الانم همینطوره

کلی پرسیدم بهش اعتماد داشتی ک وقنی بهت گفت  دانشجویه و بیکار هست تو قبول کردی حرف شون و از مامان باباش هیچوقت نپرسید ی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم آماده نبودید برا ازدواج

ادم تا شغل تا درامد تا پول تا اعصاب

تا ظاهر ایده ال نسازه نباید ازدواج کنه

چون به رضایت مورد نظر نمیرسه

تا #ابد بزرگترین سلاح در مقابل یک بی ادب ، ادبِ❤️و سکوت و نادیده گرفتن آدم بی ادب و فحاش نشان دهنده صلح درونی فرد با خودشه🌱چون کسی که با خودش در صلح است با دنیا نمیجنگند🤍                  

بیشتر ببینید
من الان دوران عقدم و خدارو شکر بهترین دورانه خودمم گفتم تا دوسال دوسال ونیم نمیخوام برم خونه خودم عق ...

خداروشکر 🙈 خانواده هاتون خوبن

کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚

اجی چطوری پیامت بدم میزنم نمیاد

دادم ببین اومذ

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

اجی اس میدی اونجا

عزیزم آنلاین نبودم مشتری داشتم