2777
2789

دوستان اصل موضوع رو ول کردین چسبیدین به فرع؟!!!

شما کار برسون دستم به جاش برات هر کسی رو که بخوای خفه میکنم

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

ی عمه دارم خیلی پست فطرته یه خاندانو ریخته توهم بیا خفش کن بکشش 😠😠

بنده به عنوان یه عضو از جامعه نینی سایتی و جامعه ایران مخالفتمو از ازدواج در سن زیر ۱۸ سال اعلام میکنم و هر جا صحبتی در این مورد باشه ساکت نمیمونم.همونطور که حجاب من که یک مسئله شخصیه از نظر شما به شما و شوشو!هاتونو جامعه و قایق و کشتی و این حرفا مربوط میشه ازدواج شما در سن پایین که تبعات زیادی در جامعه داره ،جدا از دلسوزی به منم مربوط میشه. حداقل در سن قانونی ازدواج کنین! برنگردین به صد سال قبلو قبل ترش!از یک کار اشتباه دفاع و تبلیغ نکنین! مثال نقض نیارین که فلانی خوشبخته فلانی اندازه ۴۰ ساله ها میفهمه.کار اشتباه اشتباهه😕حتی اگه خوشبختم بشید خیلی چیزا رو از دست دادین و خیلی مسوولیت هایی که مناسب سنتون نبوده رو دوشتونه (کپی امضای یک کاربر)از اتصال مغزوزبونتون مطلع باشیدبعد نظربدید  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کیو میخوای؟ بوگو خودم واست خفه میکنم😅😅😅

اول بگو نفری چند حساب میکنی.آخه زیادن😂😂😂

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

دوستان اصل موضوع رو ول کردین چسبیدین به فرع؟!!! شما کار برسون دستم به جاش برات هر کسی رو که بخوای خ ...

تایپ صفحه ای چند میگیرید؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
دوستان اصل موضوع رو ول کردین چسبیدین به فرع؟!!! شما کار برسون دستم به جاش برات هر کسی رو که بخوای خ ...

عزیزم ببخش،قصدناراحت کردنتو نداشتم.

ان شالله برا تایپ و.. مشتری پیدا میشه.

الان چایی میچسبه😍☕ 🇵🇸🇮🇷🏴مرگ بر اسرائیل مرگ بر آمریکا✊ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم، شجاع و نترس💪🏻 خیبر خیبر یا صهیون شهید برونسی : آدم ها دو دسته اند : غیرتی و قیمتی. غیرتی ها با خدا معامله کردند و قیمتی ها با بنده خدا..روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴۵سالگی🎂🇮🇷 کسی که با ترورِ حاجقاسم سلیمانی💗سردار دلها💗 توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه. #قدس خونبهایت،سردار دلها..  کُلُّ یَومٍ عاشُورا و کُلُّ أرضٍ کَربَلا. همیشه در حال تکرار است مدافعین حقوق بشر کَرَند، کورَند، لالَند ..نسل شِمر و یَزید و حَرمَله ها هم ادامه دارد.. گاهے در غزه و سوریه و میانمار و گاه در یمن گاه در❤ایران❤در وطن عزیزم🇮🇷 ،در پاره تنم. مرگ بر حقوق بے بشر.امام حسین (علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید.مولا علے (علیه السلام): در شگفتم از کسے که مردگان را مے بیند و مرگـ را از یاد مے برد.*اَلّلهم عَجّل لِولیکَ الفَرج*

تایپ صفحه ای چند میگیرید؟

فارسی صفحه ای 500

عربی صفحه ای700

ریاضی صفحه ای1000

البته منظور از صفحه یعنی هر 300 کلمه ای که تایپ میشه

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  
اووووف، دلت پره حسابی؟ این دفعه مرامی از دفعه دیگه حساب میکنم😂😂

اگه خفه شون کنی همه یه نفس راحت میکشن.

من به فکر همتونم.😄

بیا پی وی 😂😂

عزیزم ببخش،قصدناراحت کردنتو نداشتم. ان شالله برا تایپ و.. مشتری پیدا میشه.

نه بابا اتفاقا خیلی خندیدم دمتون گرم که همه جوره پایه هستین

من قم هستم ولی اگر بخواهید میتونید عکس از صفحات تایپی بفرستید من به صورت تایپ شده و مرتب تحویل بدم

عزیزم ی ایدی تل گرام میدی؟

متن تخصصی پزشکی هم پیاده میکنی؟

من ممکنه خیلی باهات کار داشته باشم😊

نه بابا اتفاقا خیلی خندیدم دمتون گرم که همه جوره پایه هستین

خوب خداروشکر.ان شالله همیشه لبت بخنده.

چه با جنبه ای 👍😘

عزیزم ی ایدی تل گرام میدی؟ متن تخصصی پزشکی هم پیاده میکنی؟ من ممکنه خیلی باهات کار داشته باشم😊

بستگی داره اول یه نمونه بده من ببینم میتونم یا نه

الان بهت درخواست میدم و شماره تل گ رام میدم تا راحتتر در ارتباط باشیم

من فقط میتونم بگم شما ستودنی هستین و اون دستانی هم که این همت بلند رو برای کمک به همسرتون تایپ میکنه عبادتگاه عاطفیه اون خونه و همسره. درود بر شما بانوی گرامی⚘⚘⚘

هر چه در فَهم تو آید؛ آن بُوَد مَفهوم تو
2810