2777
2789
عنوان

کتاب سمفونی مردگان رو کسی خونده

123 بازدید | 19 پست

کدام قسمتش رو دوست داشتید؟ سورمه چرا مرد؟ دخترش چی شد؟ آیدین چی شد تهش؟ واقعا از اورهان بدم اومد. چجوری دلش میومد اینقدر بی رحم باشه؟ 

ای که مرا خوانده ای، راه نشانم بده 

یادم رفته خیلیاشو

سورمه دلیل مرگش مشخص نشد
آیدین قبل از اورهان مرد
اورهان حتی از دختر آیدین هم میترسید که مال و اموال بهش برسه

گلستان ساز زندان را، بر این ارواحِ زندانی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یادم رفته خیلیاشوسورمه دلیل مرگش مشخص نشدآیدین قبل از اورهان مرداورهان حتی از دختر آیدین هم میترسید ...

آیدین یعنی نمی‌دونست دختر داره؟ 

جزییاتش یادم نیس . خیلی وقت پیش خوندم 

یکی از بهترین کتابهایی بود که خوندم . خیلی دوسش داشتم 

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

بیشتر ببینید
اگر اشتباه نکنم سورمه قربانی سنت ها ی خانوادش شد

نه اون خواهرشون بود که خودش رو آتیش زد فکر کنم آیدا اسمش بود

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔
جزییاتش یادم نیس . خیلی وقت پیش خوندم یکی از بهترین کتابهایی بود که خوندم . خیلی دوسش داشتم

خیلی موومان چهارم خیلی غصه خوردم واسه آیدین 

آه ایدادختری در آبادان خود را اتش زدبمیرم برا آیدا و آیدین

"آیدا از درد روماتیسم سوخت، و سوخت."
سوخت اولی به معنای درد کشیدن
و سوخت دومی به معنای سوختن در آتش
چقدر عباس معروفی هنرمندانه مینوشت واقعا

گلستان ساز زندان را، بر این ارواحِ زندانی

نه اون خواهرشون بود که خودش رو آتیش زد فکر کنم آیدا اسمش بود

قرن ها پیش خوندم همرو قاطی کردم😂🦦

💸                                                                                       (تاریخ1404/3/8)🌝

"آیدا از درد روماتیسم سوخت، و سوخت."سوخت اولی به معنای درد کشیدنو سوخت دومی به معنای سوختن در آتشچقد ...

خدا رحمتش کنه

روح اقای معروفی شاد

مردانى متفاوت اند كه عاشق زنى متفاوت باشند! و زن متفاوت در جوامع شرقى؛ قدرتمند، پيروز و خود راى است!!!