2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂😂والا من هم دوستم اونجاس هم فامیلمون این چیزا رو نمیگن خیلی هم راضین مخصوصا از نظر درامدی

نگفت ناراضیم گفت اوایل اینطوری بود سه چهار سال اول که ب کافه ها و تفریحات تهران عادت داشتم سخت بود اما الان که نه یال گذشته بود گفت عاشق ارامش کانادا شدم و دیگه. نمیتونم استرس ایران رو تحمل کنم

خوب مگه‌مجبورش کردند از اون ده کوره برمیگشت شهر بزرگ و دلباز تهران.

فکر کنم ی خط رو میخونید بقیه رو نمیخونید  فکر کنم ده باری نوشتم که گفت الان بعد گذشت نه سال عاشق ارامش کانادا شدم و دیگه نمیتونم استرس ایران رو تحمل کنم حتی میگفت شهرش  و خیابونها هم همه خلوت و اروم هست

فکر کنم ی خط رو میخونید بقیه رو نمیخونید فکر کنم ده باری نوشتم که گفت الان بعد گذشت نه سال عاشق ارا ...

چرا اتفاقا خوندم، حتی اون جمله ای که نوشتید کرج شهر بزرگیه از نظر اون بلاگر هم خوندم!!, برام بقیش مهم نبود. مهم حرف اولی هست که کانادا را به روستا تشبیه کرده. حالا چرا تو سر و دست داری برای اون بلاکر میشگنی؟ تاپیک میزنی یه قرص اعصاب قبلش بخور. جواب نده چون اعلانت پاک میشه.

خب شاید ظاهر ساختمونا  بااینجا متفاوت بوده  از نظر اون    اینجا بهتر بوده و باکلاس تر  چون  سنگ ونمای ساختمونای اینجا زرق و برق داشته .... والان  متوجه  باطن  اونجا شده  وموندگار شده....

کلا قضاوت  در بدو  ورود  به جایی  عجولانه و غلطه

ظاهر آراسته ایم و باطن  نه چنان 

جمله خیلی پر مغز بود:)))

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چرا اتفاقا خوندم، حتی اون جمله ای که نوشتید کرج شهر بزرگیه از نظر اون بلاگر هم خوندم!!, برام بقیش مه ...

ب نظرم بیشتر خود شما نیاز ب قرص اعصاب پیدا کردی انگار من بجای تورنتو ب ملک شخصی شما توهین کردم که اینطوری بالا پایین میپری😅

منم همین رو میخواستم بدونم یعنی ظاهر ساختمونهای تهران از تورنتو بهتره؟

نه بابا   قضاوت  اولیش بوده  و خب شاید سلیقش... لزوما به نظر شخصی ینفر نمیشه استناد کرد 

ما را به جرم خوردن مِی حَد زدند و بعد؛دیدنددر پیاله ی ما غیر آب نیست!!!:((

چرا به عده ای برخورد . بعضیا اونقدر عشق کانادا و کاناداییها رو دارن. اگه ادرار یه کانادایی اصیل رو بذارن تو لیوان براش له له میزنن. ژاپن این همه پیشرفت داره یه سر سوزن آرزوی مهاجرت به ژاپن رو ندارن

منم همین رو میخواستم بدونم یعنی ظاهر ساختمونهای تهران از تورنتو بهتره؟

نه به هیچ وجه. تهران یه شهر شلوغ و کثیفه. من از منطقه ۶ پایین تر کارم نمیافتاد برم ولی نظرم اینه. اتفاقا مناطق بالاترش بدتر هم هست دکترم زعفرانیه بود دندونپزشکم جردن هروقت نوبت داشتم عزا میگرفتم شاید دو سه ساعت تو ترافیک یه مسیر ٣-۴ کیلومتری میموندیم هر بار. شهرسازی غیر اصولی، ساختمون هایی که هر کدوم یک ساز میزنن، رانندگی عجیب غریب، اونهمه موتوری، خفت گیر، ارشاد، و هزاران کوفت و زهر مار دیگه. هواش هم که شور بود از شدت آلودگی. کانادا هواش از خونه ام که توش تصفیه هوا داشتم تمیز تره. وسط شهر هستم صدای بلبل میاد از بس تمیز و طبیعیه. فقط خلوته که این به نظر من ایراد نیست، فقط اولش طول میکشه تا آدم عادت کنه. همه ساختمون ها هم مدرن و پیشرفته ان. آسمان خراش هایی که تو شهرهای کوچیک کانادا میبینی بهترین جاهای تهران مثالش نیست.