2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

😂 احتمالا به فضای سرسبز... عادت نداشته

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

بیشتر ببینید

چقدر غم‌انگیز که به همچین محیط ناجوری تبعید شده و نتونسته حتی با اثبات مشکل روحی و افسردگیش برگرده😔

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

جدی میگی؟😶😂

میشه یه یامُعید برام بخونید!؟🙏  خوندین بگین منم صلوات بفرستم براتون برام دعا کنید برسم بهش                                                                1404/12/30به همه چیزایی ک خواستم رسیدم ...  ساکنان دریا بعد از مدتی صدای امواج دریا را نمی شنوند چه تلخ است قصه ی عادت .....               درخواست نمی پذیرم.                 دقیقا مثل پارسال همه چیز باید اوکی بشه این سری جدی تر.... ببین کی گفتم  ۱۴۰۴/۰۴/۰۴  ❤️ ص❤️یعنی میشه بگم ای خدا همونی شد ک میخواستم ؟!!

بیشتر ببینید

مجبور بود بره ده کوره های کانادا؟

آقا هستم ، تاپیکام در راستای افزایش آگاهی و پرورش افکار هست 🙏 ممنون میشم نظراتتون رو به اشتراک میذارید 🙏نظرات موافق باعث خوشحالی بنده میشه ، نظرات مخالف باعث پیشرفت بنده میشه

بیشتر ببینید

بعضی از ایالت هاش بله اینطوره

ولی شهرای مدرنی مثل تورنتو هم داره. ایشون احتمالا ساکن شهر کوچیکی بوده. 

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

بیشتر ببینید
یعنی تهران شهر قشنگیه ؟ از عکسها که ی شهر کثیف و پر دود هست چطوری اون خانم میگفت از نظر ساختمانی و ...

گوینده همه چیز میگه ، شنونده باید عاقل باشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم . حتی اگر در این خلوت دونفر دارن بدگویی ما میکنن .                

چقدر غم‌انگیز که به همچین محیط ناجوری تبعید شده و نتونسته حتی با اثبات مشکل روحی و افسردگیش برگرده😔

گفت که الان حاضر  نیستم ب هیچ قیمتی برگردم چون  ب مرور ب ارامش اینجا عادت کردم و دیگه نمیتونم استرس ایران رو تحمل کنم اما میگفت همه اونهایی که از شهرهای بزرگ بخصوص تهران و کرج میان همچین حسی رو دارن

تهران جاهای باکلاس خیلی زیاد داره...یوسف آبادش عالیه...اسمش ضایع اس...ولی خونه هاش....😃😃

بعد اینکه تاثیر مهاجرت برای هر کسی متفاوته...برای همین قبلش باید خوب تحقیق کنن

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫