2777
2789

فکر کنم منظورشون کسیه که با جذبه اس و کاریزما داره....یا به قول امروزی ها گنگش بالاست..😁

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب فرق سیگما با الفا چیه . اینا در مقابل هم بکار میرن خب

مقابل هم به کار نمیرن...شاید از نظر کاریزما بودن یگما از آلفا بالا تر باشه...اما مقابل هم نیستن

❌️🚫⛔️⛔️لطفا در تاپیک هام پست نذارید.چون شاید بعدا بخوام پاک کنم.ممنونم.⛔️⛔️❌️🚫

آلفا کسیه که نسبت به بقیه حس برتری داره و خودشو به رخ میکشه ولی سیگما درونگراتر و محتاط تر هستش دوتا ...

عه.پس من یه عمر سیگما بودم نمی‌دونستم😁

جا اینکه رویامو پازل بچینم،ترجیح میدم حقیقتو واضح ببینم⁦;)⁩

آلفا کسیه که نسبت به بقیه حس برتری داره و خودشو به رخ میکشه ولی سیگما درونگراتر و محتاط تر هستش دوتا ...

یه پست دیدم تو اینستا. یه تیکه از یه فیلم خارجی بود یه اقایی بود ک از زنها دوری میکرد براش کامنت میزاشتن مرد الفا ‌ . فک کردم مربوط ب همچین چیزی باشه

یه پست دیدم تو اینستا. یه تیکه از یه فیلم خارجی بود یه اقایی بود ک از زنها دوری میکرد براش کامنت میز ...

ببین مرد الفا مردیه که درحال به رخ کشیدن و حس قدرت و برتری داره نسبت به بقیه حس رهبر بودن ولی سیگما کاملا متفاوت وبرعکس الفا هست

https://abzarek.ir/service-p/msg/2234522