2777
2789
از لحاظ شستشو همه شون یکی هستن.من بالاتر هم گفتم بوی خوب برام مهمه .اینوه بعده شستشو بوی خوب بدن لبا ...

من نمیخوام بوش رو لباس بمونه

از عطر زیادشون سردرد میگیرم

کدومش ملایم تره و زود بوش میره؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدن خیلی بوی ملیح و پاک کنندگی خوبی داره همه نوع مایع استفاده کردم تست چیزی دیگس ولی جدیدن نگرفتم🥲

دقیقا منم همیشه تست میگرفتم اینبار رفتم از یه مغازه که اولین بار بود ازش خرید میکردم ۳ تا بزرگشو برداشتم.نمیدونم چرا اصلا نه بو داره نه کف داره.

مونده رو دستم😵‍💫

تعلیق شدم.نمیدونم چرا.از ۹۰ اینجا بودم.ولی سایتی که برای کاربرهای قدیمی خودش ارزش قایل نیست بدرد نمیخوره.الان اینجام چون حوصلم سر میره .همین!
دقیقا منم همیشه تست میگرفتم اینبار رفتم از یه مغازه که اولین بار بود ازش خرید میکردم ۳ تا بزرگشو برد ...

بعید نیست غلظت و کیفیتش کم شده باش منم شامپو بچه صورتی اکتیو خیلی خوشبو بود برا دخترم میگرفتم جدیدا هیچ بویی نمیده

دقیقا منم همیشه تست میگرفتم اینبار رفتم از یه مغازه که اولین بار بود ازش خرید میکردم ۳ تا بزرگشو برد ...

منم همیشه تست میگرفتم.این دفعه شوهرم سه تا خریده اسمشون نمیدونم چیه اصلا بو ندارن 

ای خدا حسرت به دلم نزار...دلم یه دختر میخواد خوشگل شیرین....خداجونم منو با مادر نشدنم،امتحانم نکن....