2777
2789
عنوان

کتاب خونا بیاید✨️

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 22 پست
من کتابایی کع میخونم بیشتر فلسفی و تاریخه ولی از ادبیات میخوای بگم؟

میشه چندتا توی ژانر فلسفی و تاریخی معرفی کنی؟

اگر بهانه‌ها را رها کنیم، اندک نورِ امیدی در دل کافیست تا از تلاش برای رسیدن به موفقیت، شب و روز نشناسیم ...💚 در دلِ سکوت و سایهٔ شب که بیشترِ آدمیان در غفلت و خوابند، برایت می‌نویسم.که می‌دانم در تنگنا، سخت گرفتار آمده‌‌ایم و چندان چاره‌ای نیست، یا باید با چنگ و دندان ادامه داد و سرانجامی رقم زد، و یا باید در میانهٔ راه باز ایستاد و خود را به دست فراموشی سپرد.و انتخاب تنها با خودِ ماست و هیچ حمایت و تقدیر و تشکری نیز از سمتِ هیچ‌کسی در کار نیست که همگی گرفتارِ مسیرِ خویش‌اند.حال، به جلایِ قله می‌نگری یا در انديشهٔ سیاهیِ گودالی؟! ...🪴 امام علی(ع):هر آن‌چه گذشت، انگار نبوده است.• غررالحکم۶۴۲۷ ...🌱 در مقابلِ آیینه‌هایِ شکستهٔ وجودِ ما، هیچ نجات‌دهنده‌ای نیست و نخواهد بود. به سمتِ خالق که به راه افتادی، نجاتت می‌دهد...🦋 امام علی(ع):هيچ‌كس شوخىِ بی‌جا نكند جز آن‌که مقدارى از عقل خويش را از دست بدهد.• حکمت ۴۵۰ نهج‌البلاغه ...🌿 چندان در این دنیا نخواهیم زیست که فرصتِ اهمیت به هزیان و یاوه‌هایشان را داشته باشیم...☁️ قدرِ قدرتِ قامت و قیام و قدم‌هایِ امروزت را نیک بدان، تا از تهاجمِ تلخِ تردید و ترس و تنهاییِ فردا در امان باشی...🪐 آیا نه این‌که دنیا خلق شد تا ما بر آن سوار و قرار گیریم؟!که ما امروز خود مرکبِ تاخت و تاز‌هایِ دنیا شده‌ایم‌...🌊 امام علی(ع): فرزندِ آدم را با فخرفروشى چه‌كار؟او كه در آغاز نطفه‌اى گنديده، و در پايان مردارى بد بو است، نه مى‌تواند روزى خويشتن را فراهم كند، و نه مرگ را از خود دور نمايد.• حکمت ۴۵۴ نهج‌البلاغه✨️

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

آخ گفتی ادبیات روس یه کتابی رو تازه شروع کردم قلمش خیلی قویه روسیه اسمشم مرشد و مارگاریتاست تا اینجا ...

تم غمگین داره یا پایان خوشه؟

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید
بلندی های بادگیرجین ایراما نورثنگر ابی شرلی آناکارنینا و...

اتفاقا از چت جی بی تی پرسیدم همینارو گفت

شما خوندی؟ کدوم بهتره؟

˗ˏˋ ♡ ˎˊ˗It's my first time I living this life,DUH                     تمام دلخوشی زندگی من اینست ֶָ֢.که وقت مرگ بیایی و مرگ شیرین است ✨🍯   ߊ‌ܨ ܥܼߊ‌ܔ ܥ‌‌ܠܣߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠߊ ༯ ܢܚ݅ߊ‌ܘ ܩܝ‌ܥ‌‌ߊ‌ܔ یߊ ܫܠܨ ܩوܠߊ ܩوܠܙ                                                                                                                                                                               <کاش گربه بودم و واکنشم به همه اتفاقات meow بود:)>                                                                                                                                                          "INTP⋆.˚✨️⋆

بیشتر ببینید
اتفاقا از چت جی بی تی پرسیدم همینارو گفتشما خوندی؟ کدوم بهتره؟

فقط شرلی رو نخوندم می‌خوام بخرم طی چند وقت اخیر 

من عاشق کلاسیکم 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
بیشتر ببینید