2777
2789

من تا قبل از دانشگاه اصلا تو فاز پسر اینا نبودم

بعد توی دانشگاه یه پسرو دیدم هروقت میدیدمش یجوری میشدم وافعا ازش خوشم میومد

به واسطه دوستای مشترکمون فهمیدم اونم ازم خوشش میاد

بعد چندوقتش اومد بهم پیشنهاد داد و منم از خدا خواسته قبولش کردم

ولی با رفتارهای بی سیاستم یکاری کردم بیشتر از یه هفته باهم نبودیم...و خیلی زود فهمید من خیلی دوسش دارم

الان حالم خوب نیست نه بخاطر اون یه هفته...من چندماهه ابن ادمو دوس دارم🥲

چقد طول میکشه یادم بره...آخه بدبختی اینه همش توی دانشکده میبینمش🥲🥲🥲

توروخدا نصیحت نکنین ک تو دانشگاه رل نزن اینا خودم میدونم اشتباه کردم 💔

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)🥲     بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...

بیشتر ببینید

اسی‌ منم همین مشکل دارم ولم کرد کاش خوشگل بودم 😭 نابود شدم یادم نمیره اصلا از بهمن ماهه نمی‌دونم چه جوری فراموشش کنم خسته شدم همه اش گریه و زاری و غصه 

نعنا‌ دیگه بوی‌ نعنا‌ نمیدی‌ ….                                               بی بی یادته‌ گفتم نامزد‌ کرده گفتی خدارو چه دیدی شاید شد ولی بی بی فقط تو دلت‌ روشن بود دل منو ندیدی که دلم قد‌ یه دریا‌خون شد از غضه‌ بی بی ………………. بی بی هم تو رفتی و هم اون  حالا  اون داره پدر میشه و من هنوز دخترم❤️‍🩹 عاشق پروفایلمم‌  
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی‌ منم همین مشکل دارم ولم کرد کاش خوشگل بودم 😭 نابود شدم یادم نمیره اصلا از بهمن ماهه نمی‌دونم چه ...

الهی بگردم عزیزدلم 🥲🫂

قطعا خیلی خوشگلی خس ناکافی بودن نگیر

میشه برای روح عزیزِ از دست رفته‌م صلوات یا فاتحه بفرستی🤍ممنون مهربونم...:)🥲     بی‌خبر رفته‌ای و خبر از دلِ بی‌قرارم نداری،آتشم میزند این تبِ عاشقی این غمِ بی‌قراری...بی‌قرارم ببارم،باز آ،تیره شد روزگارم،ابری‌ام همچو باران کجایی تو ای جان که طاقت ندارم،در قفس مانده‌ام بی نفس مانده ام ای امان از جدایی،همچو لالایی‌ خواب شیرین تورا خواهم ای دوست کجایی،همچو ماهی ک در برکه قلب من عکس رویت نباشد،رفته ای تا دگر شوق دیدار من آرزویت نباشد...

بیشتر ببینید
اشتباهی نکردی عزیزمدوام پیدا کردن رابطه‌م صرفا به خاطر سیاست نیست

🥲🩷

بیشتر ببینید