2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره منم دیدم خانمایی که بچه دارن و برادرشوهر مجرد هم دارن بعد فوت شوهرشون این کارو میکنن 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بیشتر ببینید

وا

خداوندا... تکیه گاه بی نشانی باش برای آنان که نمی خواهند ضعفشان دیده شود اما در دل سخت محتاج تو هستند.... اللهم عجل لولیک الفرج❤️✨️برای حاجتم ی دونه صلوات میفرستی      #خلیج_همیشه_فارس

بیشتر ببینید

تهوع آوره این رسما

خانوما چند سال پیش من یه رسمی رو اینجا خوندم اخرم نفهمیدم واقعیه یا بنده خدا ایستگاهمون کرده بود

اون رسم کدوم شهره که قبل عروسی حلوا میپزن عروس رو پاشو میشورن یه ذره میزنه به اون حلواعه بعد حلوا رو پخش میکنن؟

دست رو هم شنیدما

یکی بود میگفت مثلا کف دستشو میذاره تو سینی حلوا عروس بعد پخش میکنن که بقیه هم عاقبت به خیر بشن مثلا

اصن وجود داره چنین رسمی؟😂

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
بیشتر ببینید

عزیزم ببخشید تروخدا با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید مشکلم حل بشه😭💔🫂

لایک کنید منم براتون میفرستم

میشه با دلای پاکتون برام صلوات بفرستید لایکم کنید منم بفرستم براتون🥺🫂🫀

آره منم دیدم خانمایی که بچه دارن و برادرشوهر مجرد هم دارن بعد فوت شوهرشون این کارو میکنن

البته بیشتر اون خانما هم مجبور میشن

مثلا یه خانمی توی کرمانشاه نخواست و قبول نکرد مورد اس پاشی قرار گرفت

لفظ خانمها این کارو میکنن درست نیست عموما بزرگ خانواده مجبور میکنه هردو طرف رو

تهوع آوره این رسماخانوما چند سال پیش من یه رسمی رو اینجا خوندم اخرم نفهمیدم واقعیه یا بنده خدا ایستگ ...

باز دست یچیزی پاااا🤢😂

🌱به تعداد انسانهای روی کره زمین،تفاوت فکر و نگرش وجود دارد،آنکه نگرشش باتو متفاوت است دشمنت نیست..انسان دیگریست.