2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی خواهرم اینام دارن میگه برکت زندگیمونه 😍🥰اجازه بده بچه هاش بالغ بشن حداقل یک ماه دیگه ام صبر کن ...

. پسرم از دمشون میگره خوار برادرش و میترسونه بچه گربه ها هم اذیت میشن دو نیم سالشه

. پسرم از دمشون میگره خوار برادرش و میترسونه بچه گربه ها هم اذیت میشن دو نیم سالشه

هر طور خودت صلاح میدونی 

اما اجازه بده ی مدت دیگه بمونن

اونا دوماهشون بشه 

از اونجا میرن

مستقل زندگی میکنن

خب نزار اذیت کنه اونا یه مدت مهمون شما هستن اجازه بده بچه هاش بزرگ شن بعد خودشون می‌رن

به حرف من گوش نمیکنه من که نمیتونم همش دنبالش باشم با خواهر برادرش میره بیرون بازی بعد صدای جیغ بچه گربه میاد با چه بدبختی از دستش میارم بیرون گریه میکنه که بزار باهاش بازی کنم

به حرف من گوش نمیکنه من که نمیتونم همش دنبالش باشم با خواهر برادرش میره بیرون بازی بعد صدای جیغ بچه ...

وا یعنی شما نمیتونی رو یه بچه کوچیک کنترل داشته باشی؟ 

🫥من نمیتونم باور کنم یه بچه تو اون سن  همچین کاری کنه 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
وا یعنی شما نمیتونی رو یه بچه کوچیک کنترل داشته باشی؟ 🫥من نمیتونم باور کنم یه بچه تو اون سن همچین ...

من خودم هم باورم نمیشد تا اینکه دیروز تو دستش دیدم بدبخت بچه گربه رو تو دستش گرفته بود از دم.اینور اونور میدوید🫤😔

من خودم هم باورم نمیشد تا اینکه دیروز تو دستش دیدم بدبخت بچه گربه رو تو دستش گرفته بود از دم.اینور ا ...

خب شما به عنوان مادر باید جلو رفتار بچه رو بگیری 

نمیشه ک کنترلش نکنی

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️