2777
2789
عنوان

من نوجوونی نکردم 🥺🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 264 بازدید | 20 پست

ما باید این چرخه ی مضر رو از بین ببریم باید خودمون و نسل آیندمون رو دوباره به طبیعت نزدیک کنیم

اصالت ما از همین طبیعته

حتی شده با اب دادن گلدان که بوی گلو خاکش رو نفس بکشیم

کاشتن درخت هرجای شهر 

هرروز دونه ریختن برای پرنده ها 

مارو به طبیعت نزدیک میکنه

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم هیچوقت بچگی نکردم همش دعوا و بزن بزن و کتک کاری و از خونه خاله به خونه دایی و قایم موشک بازی نوجون هم بودم هیچوقت خونه خودم نبودم کلا خونه بابابزرگم بودم و کمتر بخاطر جو خونه میرفتم اونجا و نزدیک هشت سال اونجا بودم بعدم بابابزرگم فوت کرد هم افسرده هم در به در برگشتم خونه خودمون اونجا هم چون تو کوچه و محل بی ابرو شدیم بلند شدیم و کوچ کردیم از اون طرف هم یکدفعه پولمون رو خوردن و در به در شدیم و الانم یه زندگی سگی دارم اونم همراه با یه عشق یک طرفه همش فکر میکنم کی قراره خوشی نصیب من شه پس

نوجوان های الانم کنکور پیرشون کرد ...

گوشی  هم پیرشون کرده

نوجوونی رو ازشون گرفته

رشد ذهنی و قدرت تحلیل و استدلالشون کمتر شده

ارامش و بازی رو ازشون گرفته

هرجا میرن با رفقاشون میخوای از خودشون سلفی بگیرن از غذاشون تو کافی شاپ عکس بگیرن بذارن استوری

به جای اینکه با تمام وجود لذت  غذاشون و  تفریحشون رو حس کنن