2777
2789
عنوان

خستم از بچه داری دلم میخواد برگردم ب دوران مجردی😭

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 24 پست
دوست دارم دغدغه ام مثلا خرید لباس برا تابستون باشه انتخاب کافه برا دورهمی آخر هفته باشه یا با شوهرم ...

من الان دغدغم خريدن يه پيراهن ساحله قشنگه 😅😅😅😅 بچه رو يكم بذار پيش مادرت برو يه دوري بزن 

💜💜دائماً يكسان نباشد حال دوران غم مخور💜💜

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بعضی موقع ها حسرت به دل مبمونم فقد چن ساعت واسع خودم باشم مادرا مثله دستگاهی میمونن ک ۲۴ساعته در حال فعالیته بخدا شب ساعت ۱۲میخوابم این وسطا چند بار باید پاشم برا پسرم شیر درست کنم تا میام چش روهم بزار شده ۷صبح باید دخترمو بفرستم مدرسه به پسرم صبونه بدم بعد برای ناهار ی فکری بکنم بعد درسو مشقو دخترمو راست و ریست کنم دستی به سرو روی خونه بکشم عصرونه بخورن بعد ظرفای اینو نشسته فکر شام باشم.حالا شوهرم اخرش بگه کاری تو خونه نمیکنی ک خانه داری ینی عشق و حال😐

بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤

حالا ۲۶ روزشه هنوز موقع دسشویی رفتنت پشت در هوار و واویلا راه ننداخته  و لجبازیای دو سالگیش مونده اینکه بخاطرش خیلی مهمونیا و جشنا نتونی بری بخاطر تب و واکسن واسهال چندین شب مجبور شی بالا سرش بیدار بمونی پس خودتو قوی کن با همه این کارای دخترم بازم من متاهلی و استقلال خونه خودمو به اسایش و راحتی مجردی ترجیح میدم 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

دوست دارم دغدغه ام مثلا خرید لباس برا تابستون باشه انتخاب کافه برا دورهمی آخر هفته باشه یا با شوهرم ...

این روزها هم میگذره منم بچه دارم سخت گذشت ولی حتما از بزرگ شدنش عکس بگیر از ژست و بانمک بازیهاش

بیداره خواهر از صبح نمیخوابه

۲۶ ‌ ک روزه ک دوساعت میخوابه باز تغذیه و تعویض پوشک دوساعت خواب    آروقش میگیری ؟؟ غذای طبع گرم تند و تیز ادویه ها نفخ دار نخور 

فقط 24 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40