2777
2789

مادرم زنده است اختلاف سنی دارن یعنی مادرم بزرگتره و ازدواج سنتی پدرم از بچگی این ترسو تو وجود ما گذاشت که بالاخره یه روزی من زن میگیرم و الان بعد ازدواج من فکر میکنه وقتشه خیلی شرایط سختیه حس میکنم هیچ علاقه ای به من و برادرم نداره تلاش میکنه هرچی داره ببره برای زن جدیدش از الان تغییر رفتار شوهرمو می فهمم

ازدواج دوم کرده الان؟ یا تصمیمشو داره فقط؟

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....
بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت؟

پدرت دیگه نه؟

هیچ حوره نمیشه کنار اومد با مشکلات ادم به مرور زمان عادت میکنه

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

مامانت باید یه خونه زمبن حقوقی چیزی از بابات بگیره یا همونموقع ک میخواسته عقدش کنه میگفته ب این شرط و شروط رضایت میدم

یکی تو فامیلمون بود میخواست زن دوم بگیره اینقدر زنش رو کتک زد اخر سر زنش ب شرط کلی طلا و یه خونه و پول تو جیبی راضی شد و رضایت داد 

بنظر من جلوی همسرت به روی خودت نیار یجور جا بنداز که زندگی اونا به تو مربوط نیست

ولی آدم نیاز به خانواده داره من نه خواهری برادرمم کوچیکه و بی فکر اینطوری انگار از آسمون پرت شدم وسط زمین بی کس

اصلا خودتو وارد این ماجرا نکن

به شوهرتم اجازه اظهار نظر نده

تنها کاری که میتونی بکنی، راهنمایی کردن مادرته

که حداقل از نظر مالی به مشکل نخوره

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید