2777
2789

ولی خیلی کم هست دعا کنید بتونم خونه باب دلم رو بخرم ی مورد تو دیوار دیدم فردا نشون شوهرم بدم ببینم چ میشه ولی خب حیف ک نمیتونم کامل بخرم مجبورم ۱ طبقه بگیرم😞 البته اگ مشکلی نداشته باشه، میدونین تو شهر ما همه خونه ها ویلایی ۲۰۰ متر بالاس تقریبا، ولی پولم کمه . انرژی مثبت میفرستین برامون؟

تا خدا نخاد برگی از درخت نمیفته

امیدوارم خدا براتون بخاد

یه روز کاسه صبرم پر‌میشه میریزه.     همه جا رو غم برمیداره غصه برمیداره . خنده ای ندارم . حتی شاید گریه ای هم نداشته باشم . فقط هستم ولی دیگ اون من سابق نیستم

چشممممممممممممم دعا می‌کنم انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال یه خونه عالیییییییییی بخرید همش توش صدای خنده و شادیتون بپیچه

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

طلا میره بالا؟میخوام بفروشم اپارتمان بگیرم خیلی دو دلم

تاد۱۰ روز دیگه طلا خرید و فروش نکن . از ۱۰ روز دیگه بگیر ولی حد اقل ۱ سال نگه دار . چون همه چی قراره دوباره گرون بشه . اینترنت قراره ۷۵٪ گرونتر بشه و این یعنی یه موج گرانی و تورم دیگه در راهه . 

قیمت خونه چی بنظرت گرونتر میشه از کی

تو همین چند روز شیر کاکائو ۵۰ تومنی شد ۷۰ تومن . کنسرو و خوراک هم زیاد میخریدم . ۷۰ تومنی ها شده ۹۰ تومن . ۵۰ تومنی ها شده ۷۰ تومن . همه چی داره گرون میشه ‌. ولی خونه فرق داره . چون بازار خرید و فروش خونه تقریبا راکده حتی گرون هم بشه مجبورن زیر قیمت بفروشن . پس خونه هم گرون میشه ولی دیرتر ‌. شاید با یه فاصله ی چند ماهه گرون بشه .