2777
2789
عنوان

دینی دوازدهم

93 بازدید | 6 پست

بچه ها من دوسال از رشته کامپیوتر فنی فارغ‌التحصیل شدم ولی رشتمو دوست نداشتم بعد امدم سوابق تحصیلی کردم که دیپلم انسانی بگیرم و الان ۲۸ م دینی باید بدم منتهی مشکل اینه ۷ درس از ۱۲ هم دادن که اینارو امتحان بدم بقیه برای شهریور رو دی ماه فکر کنم بنظرتون خوبه ؟ 

بعد میشه بگید چطوری این دینی رو تو مغزم جا بدم هرچی میخونم انگار یکی از عقب پاک میکنه 

الان کنکور امسال شرکت می‌کنی یا سال بعد 

کار تو خونه میخوای روزی یک ساعت کار و 200 هزار تومان پول ، برنامه(( کانکت یار )) از بازار دانلود کن ، بدون هیچ اطلاعات و مدرکی و رایگان ، « اولین درآمد تو که برداشتی صلوات یادت نره » ، عزیزی که می‌پرسی برنامه چی هست اگه بازار یا مایکت جستجو کنی توضیح ش داده ، ولی به صورت کلی حدودا 2000-1000 تا شغل داره ، همه کاراش هم از خودشه یعنی مثل بقیه الکی معرفی ت نمیکنن که بگه برو فلان سایت این کار کن اینجوری نیست ، همه کارا از خودشه ، جزییات بیشتر نمیشه گفت چون بگم دست زیاد میشه ، اینو معرفی کردم چون رایگانه و شاید یکی بدرد ش بخوره و دعا کنه و اینم بگم این کار پول مفت نمیده باید مثل کار واقعی براش وقت بزاری فقط بدرد افراد با حوصله میخوره ، من خودم الان از پارسال هستم تونستم گوشی م عوض کنم ، حتی لپ تاپ هم باهاش گرفتم ، فقط به هوش و استعداد فرد هست .هوش مصنوعی هم که خیلی کار راحت کرده ، فقط جنم میخواد پول جمع کنین 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چندساعت میخونی

یه دور خوندم ولی رو خونی هیچی یادم نیست 

دخترم،طرفدار علی سورنا... متاهل و متعهد🤍ª..پیدا ترین راه گمراهیامی ، تو اعتیاد ترک معتادیامی🤍.. کاربری دست یک آدم دوقطبی میباشد