2777
2789

دختر عمه م باباش ازش متنفر بود یعنی روزی نبود ک دختره رو نچزونه ولی درس خوند الان کارمند تامین اجتماعی شده بیا و ببین چ آبی رفته زیر پوستش با دوستاوهمکاراش تفریح میره وعروسیا دعوت میشه میره تنهایی 

پارسال عید ارمنستان رفت 

پدرش کاری ب کارش نداره😅😅😅

توهم طاقت بیار و تلاش کن  

من اومدم اینجا ک شاد بشم و بخندم 🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دختر عمه م باباش ازش متنفر بود یعنی روزی نبود ک دختره رو نچزونه ولی درس خوند الان کارمند تامین اجتما ...

خوشبحالش هیچوقت درک نکردم چطور یه پدر و مادر بچه ی خودشون که از خون خودشه رو دوست ندارن و همش با لج لجبازی باهاش عقده ایش میکنن

خوشبحالش هیچوقت درک نکردم چطور یه پدر و مادر بچه ی خودشون که از خون خودشه رو دوست ندارن و همش با لج ...

خیلی سختی کشید لباساشو میدیدی همه کهنه لاغر مردنی ولی الان خیلی ب سرووضع  خودش میرسه لباس طلا چقدری تپل وناز شده 

ان شاءالله که تو هم موفق میشی 

سعی کن نمراتت بالا باشه دختر عمه م لیسانسشو با معدل ۱۹ گرفت خر خونی میکرد سراسری روزانه بود 

دختر دوست بودنش بابا خب خب دوستش نداری زجرش نده تو دختر شدنش خودت هم دست داشتی اگه پسر میخواستی باید ...

بابای من بخاطر پسر نبودنم اذیتم نمیکنه بخاطر عقاید مذهبی مزخرفش اذیتم میکنه کلا اخلاقش یه جوریه خواهراشو خیلی اذیت کرد جوری که یکی از خواهراشو یه چشمشو کور کرد چاقو کرد تو دستش خواهرش هم از دستش فرارکرد الان دیگه ببین مارو چیکار میکنه من قبلا بچه بودم خیلی دوسش داشتم اما ۱۱ سالگی بخاطر یه تخم مرغ که صبحونه زود خورده بودم میگفتن باید میذاشتی واسه بعد از ظهر باهاش ناهار درست کنیم گرفت با شلنگ زدم پاهام یکم کبودی برداشت دیگه ا اون موقع ازش متنفر شدم یکی دوبار زنهای همسایه ریختن تو خونمون بهش حرف زدن البته الان از حق نگذریم خیلی بهتر شده بعضی وقت ها میخواد بهم محبت کنه اما من بهش میگم ازت متنفرم و از بچگی ازت متنفر بودم ساکت میشه من هیچوقت کتک هاشو یادم نمیره حرفاشو یادم نمیره 

ان شاءالله که تو هم موفق میشی سعی کن نمراتت بالا باشه دختر عمه م لیسانسشو با معدل ۱۹ گرفت خر خونی می ...

ممنون گلم

تلاش کرده که الان ازاد و موفقه حقش هست که الان زندگی خوبی داره