2777
2789
عنوان

زنی که شب اول قبرش به خواب عروسش امد📌 (براساس واقعیت)

| مشاهده متن کامل بحث + 400 بازدید | 23 پست
اکسمادربزرگ عمهخواهر اکسممادر اکسمببین یه ترکه درخت البالو بدنمن اینارو بزنممممم بعد زخمی خونی شن رو ...

🤣🤣🤣🤣🤣خوب می‌کنی گلم ❤️ 

آخرشم جنازشون بنداز جلو سگ حیف قبر واس این ادما

🤣🤣🤣🤣🤣خوب می‌کنی گلم ❤️ آخرشم جنازشون بنداز جلو سگ حیف قبر واس این ادما

مگه سگ نجاست میخوره؟

اتیش میزنم پودر شن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه کار کردن؟

توهین کتک مسخره کردن ازار ذهنی بدتر از جسمیه

البته به حرفام دقت نکن اونا بدی میکردن من هزار برابر محبت میکردم

دلم نمیاد یکیشونو نفرین کنم یا بد کنم بهشون 

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
توهین کتک مسخره کردن ازار ذهنی بدتر از جسمیهالبته به حرفام دقت نکن اونا بدی میکردن من هزار برابر محب ...

الهی عزیزم امیدوارم خدا خیر بخواد برات، مطمئن باش دنیای دیگه ام هست ظالم به سزای عملش میرسه تو ام به پاداش خوبیت

الهی عزیزم امیدوارم خدا خیر بخواد برات، مطمئن باش دنیای دیگه ام هست ظالم به سزای عملش میرسه تو ام به ...

فداتشم انشالله