2777
2789

سلام این داستانی که میگم شاید حدود ۱ سال پیش باشه و عین واقعیته 

یه شب این خانم خواب میبنه که مادرشوهرش با لباس های پاره و تن زخمی و کتک خورده با چهره بسیار بد دنبال حلالیت گرفتن ازشه و خیلی تعجب میکنه از قضا فرداش بهش خبرمیدن که مادرشوهرش دیشب فوت شده ... هرچند امیدوارم خدا بیامرزتش چون از اقوام مامانم بود و دعا میگنم براش

خیلی به عروسش ظلم کرده بود خیلی زیاد وتحقیرش میکرده بااینکه عروسش کارمند بوده و از خانواده ابرومند با حرفایی که میزده پسرش این زن بیچاره رو کتک میزده حتی محل کارش ابروش برده و اخراج شده و حقوق بازنشستگیش بااینکار خراب شده الان بسیار فقیر و محتاج شده همسرشم سالهاست فوت کرده ....

ای کاش ادما باهم مهربون ترباشن دنیا نی ارزد به اینکه دلی برنجانیم🍃

هوالمحبوب 💛                                                    درخواست آقایان قبول نمیشود به هیچ عنوان☕ خانم های عزیز بزرگترین اصل زندگی که هیچ جا به ما اموزش ندادن دوست داشتن خود است عزت نفس جایی که ارزش انسان حفظ نمیشه مساوی است با خواری نفس🍇 اگه سوار قطار اشتباهی شدید در اولین ایستگاه پیاده شوید هر چه بیشتر در مسیر اشتباه پیش بروید بازگشت به مسیر درست سختر است 🌱 

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ولی بنظرم

ادمای ظالم باید عین سگ جون بدن

زمین گیر شن

روح از بدن خارج نشه

درد بکشن صدا سگ بدن

بعد بمیرن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون

آدم میمونه چی بگه... امیدوارم عروسش حلالش کنه، عذاب اون که براش فایده ای نداره ولی بخشیدن براش ذخیره آخرت میشه... حتما اون آدمم یه چیزی پیش خدا داشته که اجازه دادن بیاد به خواب عروسش

😐🤣🤣🤣🤣🤣🤣عزیز کی تو تصورته آنقدر عصبی شدی

اکس

مادربزرگ 

عمه

خواهر اکسم

مادر اکسم

ببین یه ترکه درخت البالو بدن

من اینارو بزنممممم بعد زخمی خونی شن روشون اسید بریزم

اتیش بزنم با ابجوش خاموش کنم بندازم تو قیر تو کف خیابون بکشم ریش ریش شن

کاربری پنجممه:)اگه بدونی خدا چه نقشه ای برات کشیده قند تو دلت اب میشه همه این روزای سخت جبران میشه قشنگ ترینم صبور بمون
عذاب اون دنیا خیلی سخت تره، هرچی اینجا عذاب شن بیشتر به نفعشونه

اون دنیا؟

بلکه اون دنیایی نبود

ریدع شده تو زندگیمون اون راحت بمیره بره اون دنیا

پس کی کارماشو پس بده