خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
بستگی به خانواده تون داره من اگر نزدیک پدر و مادرم نبودم خیلی به مشکل برمیخوردم
من نزدیک خانواده خودم هم دوس ندارم زیاد باشم چون خونشون خیلی شلوغه و پاتوقه خالی و دایی و اینا ،
ولی نزدیکیم با خانواده صوهرم اصلا از اخلاقاشون بدم میاد دیگ خودشونو از چشم میندازن خصوصا پدرشوهرم ،هردفه یه حرف نیش دار میزنه ،بعد جالبه کافیه من برم دستشویی صدای تلوزیونو بلند میکنه پچ پچ با شوهرم حرف میزنه بعد مسگه تو با ما غریبی میکنی بابا خب غریبه حسابم میکنید دیگ
فاصله خوبه، اگر به روابطت اهمیت میدی. اگه میخوای همیشه راحت باشی و زندگی خودتو داشته باشی، از اینکارا دوری کن.
سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روانشناسی بالینیام و با تمام وجودم اینجایم که کمکتون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحتتر حل بشه 🌱با استفاده از درسهایی که در این رشته خوندم و تجربههایی که توی این سالها به دست آوردم، سعی میکنم شنوندهی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس میکنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال میشم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، میتونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتابهایی میخونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک میذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!