برای دستیاری و اجاره صندلی رنگ ... اموزش دیدم قبلا
دیگه نمیکشم خودم ادم خونه داری نیستم از اون طرف شوهرمم خستگی سر کارشو رو من خالی میکنه با بد اخلاقی و منت گذاشتن ، علنا برگشته میگه وظیفه من نیست زحمت بکشم برای تو این یه توافقه که کارای خونه رو بکنی منم پول بیارم(یکی ندونه فکر میکنه ماهی ده تومن خرجی بهم میده) منم دارم مریض میشم چون فکر کن شما هی تمیز کنی همون لحظه یکی برینه تو زحماتت هرچقدرم ادم صبوری باشی کم میاری خیلی نیاز دارم به کار فقط دعا کنین برام 🥲
فراموششون نکنی .... به نام خداوند رنگین کمان بچه ها نخندینا بارون اومدو یادم داد به مامان چیزی نگو بچه ها ناموسا کمک
انشالله که به حق بزرگی خداوندمتعال به همه خواسته هات برسی
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂