2777
2789

هر کیو میبینم ترمیم کرده دیگه طولش کوتاه نشده. من فقط بخاطر این میخوام ترمیم کنم که طولش کوتاه بشه یعنی دیگه امکان نداره؟ پس چجوری بار اول میتونن طول رو کوتاه کنن ولی برا ترمیمی نمیتونن؟ واقعا آرزوم اینه بعد ترمیم طول بینیم کوتاه بشه دیگه امکان نداره؟ یعنی کل دکتر های تهران هم برم یکی پیدا نمیشه بتونه طولش رو کوتاه کنه؟ نگید عکس بده ولی طولش خیلی بلنده. توروخدا جواب بدید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر محمد تقی عظیمی 

یه سر برو پیشش 

دکتر حسین بیات

دکتر فرزاد نیکوسرشت

اینا جز بهترین ها هستن

تهران هستن 

حتما ترمیم میکنن برات مطمعن باش

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚

واییی دقیقا منم از نیم رخ البته برای من دو متره میخوام ترمیم کنم هیچ دکتری قبول نکرده تا الان

وای توروخدا؟ حالم بد شددد. چند تا دکتر رفتی؟؟ همشون گفتن دیگه طولش کوتاه نمیشه؟ خب دلیلش چیه؟؟ 

مرسی قشنگم. آره ترمیم که میشه ولی آخه طولش کوتاه بشه

اینایی که گفتم طولش رو کوتاه میکنن

مخصوصا نیکوسرشت

پرستار💛سوال پزشکی داشتین در خدمتم👩‍⚕️ با احترام:درخواست دوستی نمی پذیرم سوالی داشتین تگم کنید🤎شهید ابراهیم هادی💚