2777
2789
عنوان

لقب بچتون چیه❓😁

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 24 پست

من به پسرم میگم بستنی 

اونم بور و تپلیه تا اسمم بگه چند ثانیه زمان می‌بره اسمم صدا میزنه میگه  اییییییییی مااااااا بعد غش می‌ره از خنده برای خودش هم دست میزنه😍

❤️مادَر❤️๑⁠˙⁠❥⁠˙بَرگِ زَردی با سِماجَت شاخه را چَسبیده بود،دَست های خویش و دامان تواَم آمد به یا⁦๑⁠˙⁠❥د
خواهرم که کوچولو بود مو فرفری بود بعد موهاش پف پفی میشد از خواب که بیدار میشد با کلمه گل بوته یا کلم ...

چقد همه لقبا ب بچه کوچیکا میاد و نازشون میکنه😂

من اسم عروسکاشو گذاشتم صبا و صغری بهش میگم برو صغری رو بیار میاره😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد همه لقبا ب بچه کوچیکا میاد و نازشون میکنه😂من اسم عروسکاشو گذاشتم صبا و صغری بهش میگم برو صغری ر ...

وای من خودم کوچیک بودم یه عروسک داشتم اسمش طلا بود

این عروسک تو خونه ما عین یه بچه واقعی بود 

امان از وقتی که مامانم میومد تخت و مرتب کنه بعد عروسک من می افتاد پایین ، نصف روز گریه می کردم که چرا تو بچه من و انداختی زمین 

این طلا خانوم یه احترامی داشت که کل فامیل هر وقت مامانم و میدیدن هم احوال من و می پرسیدن هم طلا 🤣

خدا کوچولو شما رو هم براتون حفظ کنه عزیزم😍❤️دنیای بچه ها فوق العاده بامزه هست 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وای من خودم کوچیک بودم یه عروسک داشتم اسمش طلا بوداین عروسک تو خونه ما عین یه بچه واقعی بود امان از ...

ای خدا😍😂

هنوزم داریش؟

من اصن عروسکی نبودم بچگی بیشتر عاشق اون ظرف و ظرفایکوچیک بودم