2777
2789

اتفاقاً منم به این موضوع فکر میکنم خوب معلومه ناراحت میشم که چه کارایی رو دلم خواست انجام بدم و به خاطر ترس از اون دنیا نکردم از کیسه ام می‌ره دیگه

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نیست فقط کافیه ی نگاه به اسمون امشب بندازی همین کافیه ب والله قسم هست همونطور که ما از خون کثیف و اب تشکیل شدیم برای خداکاری نداره مرده رو زنده کردن بستگی به اعمالمون داره که شادبشیم یا خوشحال ولی خدا هیچ وقت تو قران خلف وعده نمیکنه

اتفاقاً منم به این موضوع فکر میکنم خوب معلومه ناراحت میشم که چه کارایی رو دلم خواست انجام بدم و به خ ...

خب اگه باشه هم باید جواب گناه هاتو و کاراتو بدی 

کدومش خوبه؟

من فقط برای استارتر تاپیک نظر میزارم منو ریپلای نکنید🩷

صددرصد هست پس به کارای خوبتون ادامه بدید اتفاقا این دنیاست که هیچ خبری نیست

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

بیشتر ببینید
اتفاقاً منم به این موضوع فکر میکنم خوب معلومه ناراحت میشم که چه کارایی رو دلم خواست انجام بدم و به خ ...

خیلی خوبی خیلی 😂😂😂😂

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂