2777
2789
خدايا مرا و اسي را و جميع شكموهاي سايت را از شر شيطان وسوسه گر در امان بدار ،(و همزمان دارم به اين ف ...

ببین خدا هم تو کار من مونده 

من چند روز رژیم میگیرم بعد یه شب میزنه به سرم هرچی تو خونه داریم میخورم بعد میشینم گریه می کنم که چرا رژیممو شکستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین خدا هم تو کار من مونده من چند روز رژیم میگیرم بعد یه شب میزنه به سرم هرچی تو خونه داریم میخورم ...

ببين شوخي در رفته اينكارو نكن يه بار تصميم بگير و ادامه بده خوراكيهاي كالري بالاي غير مفيد رو هم كلا نخر كه وسوسه نشي من با همين روش و تغذيه سالم ١٥كيلو كم كردم الان تو تثبيتم حيفه واقعا از خود خوش هيكلمون دور بمونيم 🥰🌺😘

ببین خدا هم تو کار من مونده من چند روز رژیم میگیرم بعد یه شب میزنه به سرم هرچی تو خونه داریم میخورم ...

پس تو واسه رژیم ت ناراحتی !من فکر کردم بخاطر ضررش میگی🤭

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻

من مشکل وزنی ندارم ولی انقدر شبا موقع خواب شیرینی و شکلات میخورم که تمام دندونام داغونن😭الان دارم گز میخورم جاتون خالی😄

ز گیتی دو کَس را سپاس....یکی حق شناس و یکی حدشناس🌻
ببين شوخي در رفته اينكارو نكن يه بار تصميم بگير و ادامه بده خوراكيهاي كالري بالاي غير مفيد رو هم كلا ...

نمیخرم خودم 

دیروز شوهرم خریده 

منم تا الان ده کیلو کم کردم ولی تقریبا دو سه ماهه دیگه اراده نمی کنم ادامه بدم 

ده کیلوی دیگه هم باید کم کنم ولی رژیم گرفتن سخت شده برام

من مشکل وزنی ندارم ولی انقدر شبا موقع خواب شیرینی و شکلات میخورم که تمام دندونام داغونن😭الان دارم گ ...

سلامتی دندون خیلی مهمه 

منم همه دندونام خرابن 

ولی به خودت رحم کن حداقل مسواکتو شب ها بزن 

البته نیازه یکی به خودمم همینارو بگه