2777
2789
عنوان

اطفا فقط خانمای مانکن بیان نظر بدن

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 52 پست
آخه تنبلی تخمدان دارم دکتر گفت باید ده کیلو کم کنم یا شایدم بیشتر همه ی خانمای سایت هم میگن که مرغ و ...

چطور فقط میتونی بسنده کنی به حرف ادمایی که تخصص ندارن 

هیچ مانعی نداره خوردنش

🏊‍♀️🏋‍♀️🏃🏼‍♀️

ببین باید ضعف رو تحمل کنی چای سبز و چای سیاه بگیر فکر کنم هر لیوان دو کالری داره وقتی ضعف می‌کنی چای ...

آخه میترسم زخم معده بشم چون قبلا هم چند سال پیش بخاطر رژیم زخم معده شدم ازون موقع تا الان میترسم معده ام خالی بمونه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی تو خونه میتونم با برنامه ورزش کنم حداقل شکمم و ب ا س نم و پهلو هام لاغر بشه

لاغری فقط با نقصان کالری دریافتی هست  والسلااام

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چطور فقط میتونی بسنده کنی به حرف ادمایی که تخصص ندارن هیچ مانعی نداره خوردنش

قراره دوهفته دیگه دکتر بهم برنامه غذایی بده ولی چون میدونم نمیتونم از همون موقع درست طبق برنامه پیش برم چون خیلی ضعف میکنم واسه همین میخوام از همین الان تمرین کنم تا اون موقع یکم بدنم عادت کنه 

اگه پیاده روی نتونم انجام بدم فقط رژیم و ورزش کافیه ؟

برونامه ورزش در خانه رو از گوشی نصب کن با اون پیش برو 

با کش هم میشه تو خونه ورزش کرد 

در کنارش رژیم هم بگیر

💥 لایک نکنید لطفاااا‼️(دیگه کاربری فقط دست خودمه، کاربریمو خدا آزاد کرد😂)

من از خرداد پارسال که 87بودم الان شدم 64 تازه چندماه استپ کردم لاغرتر نشم(قدم170ع) 

ورزشم نکردم، کلم پیچ رو نصب کن کاملااا مجانیه و آفلاین با اون پیش برو 

هرزگی روشن فکری نیست،بی حجابی هرزگی نیست،  بهشت نیز اجباری نیست، مرد حیوانی بی اختیار نیست، و زن بودن علل گناه کسی نیست.                                                                 حرف های دل یک دختر آریایی                                                                                                                                       (خودم نوشتم) 
بیشتر ببینید

بعنوان کسی که چندساله توی خط رژیم هستم اینوبگم که ۸۰درصد تغدیه ست و۲۰درصد ورزش...من بدون ورزش کلی وزن کم میکنم

اگه میگی قندت افت میکنه خب ببین سه روز اول سه قاشق کمتر بخور بعد کم کم کمش کن مصرف پروتیین تورژیم معجزه میکنه

صبحانه حتما حتما تخم اپ پز بخور با یه کف دست نون وخیار وگوجه

چشم برهم زدنی مردکوچک من بزرگمردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم💓💓