2777
2789

همسایمون عاشق یه زن شده ۱۰ سال بزرگتر خودش مجرده زنه دوتا بچه داره من موندم این زنه چیکار کرده که پسره جونش براش میره هرشب خونه دعوا دارن که من زنه رو میخواماون وقت خواستگار من تا بهش میگفتم دلم فلان چیزو میخواد منتشو سرم میزاشت 

الان میگن دعانویس

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بیشتر ببینید

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زن منطقه زن ستیز ترین واژس

زن مجرد✅️

ایرادش چیه؟ شاید اون چیزایی داره که تو نداری

اینا اصلا ملاک نیس

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید
چی بگم عقل تو کلشون نیس

چون امثال شمارو نگرفتن عقل ندارن؟

اگر چه جنس شیشه ام ، ، قوی تر از همیشه ام ،، نبین نحیفه ساقه هام ،، درخت کهنه ریشه ام ،، همیشه بوده باورم ،  که با تو من برابرم ، ، اگر قویِ بازوهات ،، بجاش منم یه مادرم... به ازین چه شادمانی که تو جانی و جهانی⭐️.  از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم🌚 مذهبی ها ، زن ستیز ها ، موافقین کودک همسری ، افراد بدون هدف و بی هویت از نظر اجتماعی و دارای هرگونه اختلالات روانی از بحث با من اجتناب کنید☁️

بیشتر ببینید

چرا ی همجنس خودتون رو میبینید که ازدواج ناموفق داشته فکر میکنید رمز خاصی زده

ن اون زن درکش بیشتر شده بهتر میفهمه چجوری رابطه رو کنترل کنه و اینا جذاب تر از ظاهر ادماست

broke and I still see you in all my pieces