2777
2789
عنوان

کسی ک هنوز گردنبند هدیه ی عشق سابقش گردنشه چ منظوری داره

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 45 پست
عشق و دوست داشتنشو نشون میدهاگه حس تنفر داشت مینداخت بیرون

گآهی با خودم میگم شاید عادت کرده بهش 

اما اون همیشه روی گردنبند هاش خیلی حساس بود و مرتب عوض میکرد. حتی وقتی باهم بودیم اینو استفاده نمی‌کرد زیاد

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بیشتر ببینید
خودت چی دوسش داشتی؟

اره ولی خوشبخت نمیشدم باهاش

خانومای مذهبی متعصب تحت هیچ شرایطی با من بحث عقیدتی نکنید چون نه جواب میدم ن میخونم . تحت هیچ شرایطی باهام بحث سیا‌سی نکنید اگر کامنتم رو جایی دیدید ریپلای نزنید با تشکر از عزیزانی ک شعور و شخصیت دارن و رعایت میکنن

بیشتر ببینید

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون خانوادم‌ قبولش نمیکردن خیلی اختلاف داشتیم باهم از لحاظ فرهنگی و طبقاتی

این اشتباه نکن خوشگلم 😘 من ۸ سال پیش این کار کردم 

و این بزرگ ترین اشتباه زندگیم بود. 

دوسش نداشتی ؟؟!

قربونت برم من انشالله یکی میاد تو زندگیت ک تورو بپرسته💖‌اختلاف فرهنگی و فاصله طبقاتی داشتیم رسیدنمو ...

فرهنگی و طبقاتی خانواده ها

یا خودتون؟

نمیدونم من اگه یکی رو دوست داشته باشم خیلی براش میجنگم و اگه واقعا پسر خوب و کاری باشه

دهن بین خانوادش نباشه) از همه مهمتره)

و خودش رو عقل کل نبینه نظر خانومش براش مهم باشه

حاضرم با تفاوت خانواده ها کنار بیام

اونا ثروتمند تر بودن یا شما؟

ما بهتر بودیم ولی خب بیشتر اختلاف ما سر سطح خانواده بود مثلا من مادرم مهندس پدرم رئیس اداره اون. پدر مادرش سیکل بودن و بیکار یا ما بالا شهر بودیم اونا پایین شهر

بیشتر ببینید
این اشتباه نکن خوشگلم 😘 من ۸ سال پیش این کار کردم و این بزرگ ترین اشتباه زندگیم بود. دوسش نداشتی ؟؟ ...

خیلی دوسش داشتم عزیزم ولی هم اختلاف طبقاتی داشتیم هم اینکه متأسفانه سابقه ی خیانت مرد تو خانواده شون داشتن مثلا ۳ تا برادر داشت هر سه تا ب خانومشون‌ خیانت کرده بودن منم‌ واقعا اواخر دیگه دلسرد شده بودم

بیشتر ببینید
درکت میکنم 💔من با منطق ازدواج کردم ولی کاش با عشق ازدواج میکردم ازدواج با عشق خیلی قشنگیه

خیلی قشنگ_:))))))))) خوشبحال کسایی ک تجربه کردن

بیشتر ببینید
ما بهتر بودیم ولی خب بیشتر اختلاف ما سر سطح خانواده بود مثلا من مادرم مهندس پدرم رئیس اداره اون. پدر ...

نمیگم اینا ملاک نیست هست

ولی بخدا مال دنیا ارزش نداره آدم کسی رو که دوسش داره از دست بده

سنم بالا نیست ۱۸ سالمه

گفتم تا بتونی راحت تر به حرفام فکر کنی

یا بذار پای بچگی یا بذار پای شرایطی که توش زندگی میکنم

پول مهمه

ولی هیچ چیز اندازه اینکه شوهرت دوست داشته باشه واقعا در درجه اول الویت نیست

پول به دست میاد ،آدم کار میکنه پول در میاره

فرهنگی و طبقاتی خانواده هایا خودتون؟نمیدونم من اگه یکی رو دوست داشته باشم خیلی براش میجنگم و اگه واق ...

اره اتفاقا اونم پسر با عرضه و کاری بود و شخصیت خوبی داشت ولی من از ی جایی ب بعد خیلی تفاوت بینمون حس میکردم انگار متعلق ب دنیای هم نبودیم ‌نمیدونم چطور توضیح بدم ولی امیدوارم کسی تجربه اش نکنه🥲

بیشتر ببینید
اره اتفاقا اونم پسر با عرضه و کاری بود و شخصیت خوبی داشت ولی من از ی جایی ب بعد خیلی تفاوت بینمون حس ...

واقعاااااا از ته دلم از خدا میخوام بهترینننن اتفاق برات بیوفته

که بعدا یه نفس راحت بکشی و از انتخابت راضی باشی💘