2777
2789

بسم الله

🌹خدایا هر آنچه لازمه تا به حاجت روایی  به بهترین نحو برسیم رقم بزن.

🌹خدایا دلمونو شاد کن به حاجت روایی به خیر انشاءالله 

🌹خدایا به حق نام اعظمت همه بدی ها رو ازمون دور کن که به تو یگانه خدای عالم،برترین عالم پناه اوردیم،ما رو ایمنی کامل ببخش از اونچه به تو پناه آوردیم و از هر خیر،هرخیری به ما و زندگیمون و کسانی که واسه ما عزیز هستن ببخش.

🌹خدایا به ما و خانواده هامون،و عزیزان و دوستان و آشنایانمون سلامتی بده.خدایا خودمون و کسانی که دوستشون داریم و برای ما مهم هستن و همه ی آشنایانمون رو خیر و خوشی نصیب کن.

🌹خدایا وجودمون رو، تمام وجودمون رو لبریز از خیر و خوبی کن و جهان بیرونمون رو هم لبریز از خیر و خوبی کن.خوبیهای زندگیمون رو حفظ کن و هر لحظه به خوبیهای زندگیمون اضافه کن.

💖خدایا این تاپیک رو برای هممون مایه ی خیر قرار بده 💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی آمین🤲🌹

خدایا منتظره معجزه ام 

اونقدر درتو میزنم تا جوابم دهی

همونجوری که یوسف به تو اعتماد داشت شتافت به سوی درهایی که بسته بود

منم همونجوری به سوی در تو می‌شتابم حتی اگه همه بگن اون در هیچوقت باز نمیشه

خدایا برای تو غیر ممکن وجود نداره،پس غیر ممکن های زندگیم رو ممکن کن🤲🌹❤
عزیزم چشششمالهی آمین امیدوارم که خدا تو رو جرو کسانی قرار بده که به رشته دلخواهشون به خیر و خوبی مطل ...

مرسییی دعای نی نی سایتیا قبوله🥲🥲

انشالله به بهترین نحو و غافل گیرانه یی به خواستت برسه‌یی و بعد از اینکه همه مشکلات و موانعت به خیر و خوشی تموم شد به یه سفر دلچسب بری 💞🤩

الان منو نبین اینجوری شدم من یلی بیمه من جنگی بیمه من گنگستر بیمه️

دعا کن خونه بخریم خودم و خانواده م همیشه سالم باشیم

الهی آمین عزیزم الهی که به حق حضرت فاطمه ی زهرا سلام الله علیها  همیشه سالم و سلامت باشید و خدا بهتون سلومتی و شادابی بده.انشالله خداوند به بهترین نحو صاحب خونتون کنه

الهی آمین🤲🌹خدایا منتظره معجزه ام اونقدر درتو میزنم تا جوابم دهیهمونجوری که یوسف به تو اعتماد داشت ...

برای خدا غیر ممکن وجود نداره

خدا به هر کاری تواناست 

تبارک الذی بیده المک و هو علی کل شیئِِ قدیر(سوره ملک،آیه یک)

و همزمان خداوند الرحم الراحمینه و همزمان خداوند غنی و کریمه... همزمان غنی و همزمان کریم...

و خداوند به هرکس که بخواد بی حساب روزی میده.

خدایا به حق نامی که بندگانت پوشیده داشتی،به حق نام اعظمت این دوست عزیزمون رو و هممون رو حاجت روا کن.