چی باعث میشه اعتماد بنفس داشته باشید ؟ چی هست که دوست دارید تو خودتون تغییر بدید ؟ من خودم هیکلم رو خیلی دوست دارم اما همه میگن خیلی خوشگلم ، تو مدرسه تو خیابون تو فامیل همه جا اما من حس میکنم معمولی ام
وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر میکردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمیگردم خونه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نه میکشم نه فراموش میکنم حتی کوچکترین بی احترامی ممکنه جواب سلام بدم اما برام تموم شدن افراد
میبخشم****
اِجْتَنِبوا کثیراً مِنَ الظَّن❌از بعضی کاربرا یه رفتارایی میبینم که ..❌خب دلایل متفاوته 👈نیاز به دیده شدن 👈نیاز به تایید دیگران 👈عدم اعتماد بنفس 👈حسادت و..❌❌لا به لای همه این خودخواهی ها یادمون باشه دلی رو نشکونیم ❌چون عقاید ،لایف استایل، نوع پوشش، طرز تفکر،حتی پروفایل،،،دیگری و نمیپسندیم❌اجازه نداریم دل کسی رو بشکونیم ❌ما نمیدونیم چقدر زندگی به دیگری سخت گرفته ❌👈سخت ترش نکنیم ❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤
من نه میکشم نه فراموش میکنم حتی کوچکترین بی احترامی ممکنه جواب سلام بدم اما برام تموم شدن افراد
خیلی خوبه
وقتی عاشق کسی شدی که بعد فهمیدی اونجوری که فکر میکردی نیست تقصیر اون نیست ، تو عاشق توهمات خودت شدی و آدم ساختگی خودتو از اون ساختی 👽👽👽من یه آدم فضایی ام 🛸 👽 👽 خیلی سخته بین آدما زندگی کنم🌝🌝🌝 پاسکال میگه یه روز آخرین قطعه سفینه ام رو پیدا میکنم و برمیگردم خونه
اخلاقمم ن دوست ندارم همه میگن اروم مهربونم ولی خودم میدونم کاسه صبرم لبریز بشه تبدیل میشم به عزرائیل🌚🤧و اینکه کلامی نمیتونم احساساتمو علایقمو نشون بدم تو دارم یکم برام دردسره این
بعدا فقط دلتنگ خودت میشی،همونی ک دیگه یادت نمیاد كی و کجا جا گذاشتیش💙🖤
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂
خوش هیکل ..قیافه بیست ..اخلاق ۲۰....زرنگ و باهوش ...پول هم که دارم ....خوش تیپ که نگم اوووف ....خانه داری بچه داری ....سیسات کیلو کیلو ....جواب تو آستین آبشاری .....
من تعریف نباشه عاشق خودمم یعنی عاشق ها خوش هیکل ..قیافه بیست ..اخلاق ۲۰....زرنگ و باهوش ...پول هم که ...
چه با خودت حال میکنی ها😂 آفرین بهت از همه مهم تر اعتماد بنفس هست ، متاسفانه مدام خودمو با بقیه مقایسه میکنم ، فک کن ۱۷ سالمه خودمو با یه زن ۳۶ ساله مقایسه میکنم😂