2777
2789
عنوان

نمیدونم با چه رویی به خانوادم بگم شوهرم دوباره ماشینمونو فروخت

| مشاهده متن کامل بحث + 6048 بازدید | 113 پست
عزیزم ما هم یه نمونه تو فامیل داریم از عالم و ادم قرض میکنه میره سایت شرط بندی به باد میده اولشم به ...

تآره خانوادش همه فک میکنن من دارم پولاشو الکی خرج میکنم

بهشون بگمم میرن میزارن کف دستش

منم میگم همین حقوقتو بده دست من ،خودمون بدون سختی میگذرونیممن ک به جز خرج شکمم چیزی ازش نمیخام حتی ی ...

قبل اینکه بچت دنیا بیاد مساله رو حل کن برو خونه پدرش بشین از اونجام تکون نخور گریه و زاری راه بنداز بگو این زندگیه منه ن خرجی ن چیزی ...ماعی اینقدر حقوقه من گوشم میشنوه و چشمم چیزی نمیبینه پسفردا بچم بیاد قراره گشنگی تشنگی بکشه کنارم خودتون درست کنید ...پسرشونو بهتر میشناسن.... اگر خانواده همراهی هستن البته 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قبل اینکه بچت دنیا بیاد مساله رو حل کن برو خونه پدرش بشین از اونجام تکون نخور گریه و زاری راه بنداز ...

اگه خانواده ی خوبی هستن اگه نیستن که خدا به داد برسه ولی اولش بهتره یجوری از زبون خود همسرش بکشه

اللهم عجل الولیک الفرج💚
قبل اینکه بچت دنیا بیاد مساله رو حل کن برو خونه پدرش بشین از اونجام تکون نخور گریه و زاری راه بنداز ...

پدرمادرش فوت شدن،خواهراشم فقط پشت برادرشونن،هرچی برادرشان بگ میکن تو راست میگی

من نگرانم بچه بیاد قراره چیکار کنیم با این کارای این

میکم هیچی رو نمیاره توخونه همشو قسط میدهمگ نمی خونین متن رو

خب قسط چی میوه

اصلا حساب کتابتون منطقی نیست

پول ندارید میرید ماشین ۰۹۰تومنی می‌خرید

بنظرم هیچکدومتون سیاست مالی ندارید

وگرنه با ۴۰ هم میشه خوب خرج کرد هم قسط داد

پدرمادرش فوت شدن،خواهراشم فقط پشت برادرشونن،هرچی برادرشان بگ میکن تو راست میگیمن نگرانم بچه بیاد قرا ...

عزیزم اگر از پدرت حرف شنوی داره یه جور اروم و محترم باهاش هم کلام شه از در دوستی ...یکم دورشو بگیرید ببینید سر از کارش در میارید یا نه...اگر در حد بلد نبودن تو مدیریت حقوق و پوله بایه سیاستی پیش ببرید کارو سرماه کارت حقوق رو بده دسته خودت تا برنامه ریزی کنی برای خرج زندگی ..وقعاا واقعا اینجوری ک تعریف کردی سخته و زندگی نمیچرخه