2777
2789

شاید خیلیا درجریان زندگی من باشن قبلنا تاپیک زده بودم

ماشین قبلیمون ک ۲۰۷ بود شوهرم سه سال پیش فروخت ب بهانه اینکه پول ندارم و خرج روزمره زیاده،آخرشم یک ماه بعد ک رفتیم سفر فهمیدم هیچی تو حسابش پول نیست حتی یک تومن،و فهمیدم همشو تو ارز دیجیتال از دست داده

الان بعد ۳ سال ماشین خریدیم ،ک بخش بیشتر پولشو از دامادشون قرض گرفت،در اصل دامادشون خودش بااصرار داد وگفت ماشین بخر لازمت میشه پولشو تکه تکه بده

آخر اسفند ماشینه رسید دستمون

حالا از اول ماشین که اومده بود هی میگف ندارم و ندارم و دستم خالیه و ی بار انگشتر منو فروختیم،منم باردارم،ی بار انقد گیر داد ک سپرده بانکی،تو در بیار بده دست من ندارم،من مقاومت کردم و تو این مدت همش خودم خرج خونه میکردم از همین سود سپرده و پولایی ک مامانم میداد،حتی پول دکترم یا پول ی بستنی حتی 

سرکارم هستا ماهی ۴۰ حقوقشه ولی ب گفته خودش همشو میده بدهی

الان دوهفته ای هست ک بدون اطلاع من دوباره ماشینو فروخت ،وقتی با گریه ازش پرسیدم چرا گفت خب فکر میکردی برا من راحته بگی فلان چیزو بخر و نداشته باشم؟دکتر بخای بری نتونم ببرمت؟برا منم راحت نیست

گفتم پس ماشین چی میشه؟این پول تا کی قراره کفافمونوبده مگه زندگی یک روز دو روزه؟خرج شکم ک همیشه هست

گفت یچیز سبک تر میخرم،پارس میخرم بقیشو میزارم برا خرج خودمون،منم اعتماد کردم ب حرفش

بیاین بگم بقیشو

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان دوهفته گذشته تقریبا

توی این دوهفته نمیگم خرجی نکرده،ولی فقط پول ی سونو انتی و آزمایش غربالگری رو داد بهم،و ی میوه و چند پرس غذا و چند سری سوپرمارکت،یعنی درهمین حد در نظربگیرین

حالاچند روزه میبینم باز انگار کارتش خالیه،رفتیم دکتر گفت کارتتو بده از پول خودم کشید،امروز جدی باهاش حرف زدم گفتم پولا چیشد پس کی پارس میخری؟

گفت هرچی بود رو دادم بدهی دامادمون

گفتم چقد دادی؟(اینجا دیگه داشتم دیوونه میشدم،فقط بخاطر بچه سعی می‌کردم کمی ریلکس باشم)

گفت ۹۰۰ تومن، (ماشین رو کلا ۹۳۰ میلیون فروخت)

گفتم مگه نگفته بودی پارس میخرم؟(اگه بدهی دامادشونو داده بود باز من راضی بودم ولی حس میکردم دروغ میگه و باز پای ارز دیجیتال وسطه،آخه امکان نداشت یهو ۹۰۰ تومن واداره بده و حتی یه پنجاه تومن واسه خودمون نزاره)

گفت بدهی مردم بود دیگه،هرچی گفتم رسیدو نشونم بده نداد

گفتن تو وقتی فروختی ی حرف دیگه میزدی،من فردا با بچه بدون ماشین چیکارکنم؟جواب مردمو چی بدم؟یک میلیارد توکارتت بوده،الان یک میلیون نداری،همش دو هفتس،چیکار کردی؟ولی اصلا جواب درستی نمیده