شاید خیلیا درجریان زندگی من باشن قبلنا تاپیک زده بودم
ماشین قبلیمون ک ۲۰۷ بود شوهرم سه سال پیش فروخت ب بهانه اینکه پول ندارم و خرج روزمره زیاده،آخرشم یک ماه بعد ک رفتیم سفر فهمیدم هیچی تو حسابش پول نیست حتی یک تومن،و فهمیدم همشو تو ارز دیجیتال از دست داده
الان بعد ۳ سال ماشین خریدیم ،ک بخش بیشتر پولشو از دامادشون قرض گرفت،در اصل دامادشون خودش بااصرار داد وگفت ماشین بخر لازمت میشه پولشو تکه تکه بده
آخر اسفند ماشینه رسید دستمون
حالا از اول ماشین که اومده بود هی میگف ندارم و ندارم و دستم خالیه و ی بار انگشتر منو فروختیم،منم باردارم،ی بار انقد گیر داد ک سپرده بانکی،تو در بیار بده دست من ندارم،من مقاومت کردم و تو این مدت همش خودم خرج خونه میکردم از همین سود سپرده و پولایی ک مامانم میداد،حتی پول دکترم یا پول ی بستنی حتی
سرکارم هستا ماهی ۴۰ حقوقشه ولی ب گفته خودش همشو میده بدهی
الان دوهفته ای هست ک بدون اطلاع من دوباره ماشینو فروخت ،وقتی با گریه ازش پرسیدم چرا گفت خب فکر میکردی برا من راحته بگی فلان چیزو بخر و نداشته باشم؟دکتر بخای بری نتونم ببرمت؟برا منم راحت نیست
گفتم پس ماشین چی میشه؟این پول تا کی قراره کفافمونوبده مگه زندگی یک روز دو روزه؟خرج شکم ک همیشه هست
گفت یچیز سبک تر میخرم،پارس میخرم بقیشو میزارم برا خرج خودمون،منم اعتماد کردم ب حرفش
بیاین بگم بقیشو