2777
2789

سلام

خانوما تو مدرسه اگه کسی فرزند شما رو کتک بزنه شما میرین مدرسه؟

یا نمیرین که مستقل بار بیاد و یاد بگیره از خودش دفاع کنه؟

اینجوری اون بچه حس نمیکنه که تنهاست و کسی حمایتش نمیکنه؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بستگی داره جندم باشه

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید

اگه ابتدایی باشه میرم 

شایدیه‌روزبفهمی‌یه‌نفر‌بی‌صدادوستت‌داشت:)💔چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده🥀  کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)

بیشتر ببینید

اول با بچت حرف بزن باهاش همدردی کن اما بهش راه خل نده بذار از لحاظ روحی تخلیه بشه بعد باهاش حرف بزن بگو دوست داری بیام مدرسه یا نه بذار خودش همه چیز رو بسنجه 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اول عزیزمدو تا کلاس پنجمی زده باشنش

مجردم

ولی من بودم میرفتم پدرشو در میوردم کاری میکردم راه خونشو یادش بره تا ادب بشه

تو‌شاید‌نتونی‌به‌عقب‌برگردی‌و‌آغازت‌و‌تغییر‌بدی؛                              ولی‌میتونی‌از‌همینجا‌که‌هستی‌شروع‌کنی‌و‌پایـانت‌و‌تغییر‌بدی؛ یه‌دختر‌آریایی‌اوتاکو😌😎یه‌دختر‌شیطون‌و‌بانمک‌و‌درس‌خون‌و‌با‌درک‌وفهم:) الان‌حوصله‌ندارم‌بگی‌انیمه‌فرقش‌با‌انیمیشن‌چیه؛  ‌در‌این‌حد‌بدون‌که‌انیمه‌کاملا‌با‌انیمیشن‌متفاوته‌‌،و‌برای‌بزرگسالاست‌نه‌‌‌کودکان:) انیمه‌ها‌‌با‌فضا‌و‌داستان‌های‌مفهومیشون‌؛؛نصف‌درس‌های‌زندگیم‌و‌بهم‌دادن:) میشه‌یه‌صلوات‌برای‌سلامتی‌همیشگی‌پدر‌و‌مادرم‌بفرستیدمهربونا🥲درخواست‌دوستی‌نمیپذیرم‌فقط‌درخواست‌اوتاکو‌ها‌پذیرفته‌میشه؛

بیشتر ببینید
اول با بچت حرف بزن باهاش همدردی کن اما بهش راه خل نده بذار از لحاظ روحی تخلیه بشه بعد باهاش حرف بزن ...

ممنون عزیزم

قبلا هم زدنش

کلاس پنجمن اونا پسر من کلاس اوله