2777
2789
عنوان

بچه جاریم بچه امو میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 377 بازدید | 35 پست

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ببینید ممکنه این شرایط بین دو بچه خود آدم هم اتفاق بیفته 

با اون بچه صحبت کنین متوجه میشه بگین با هم دوست باشن بگین بچه شما متوجه نمیشه و... 

اگر کتک زد بچه رو با ملایمت تذکر بدین 

بگین دیگه نمیذارم بیای اینجا و.......

اگر لجبازی کرد دیگه نهایتا نذارین بیاد 

سیعلموالذین ظلموا ای منقلب ینقلبون 🖤❤بزودی ستمگران خواهند دانست چگونه(زیر و زبر می شوند)به دوزخی انتقامی بازگشت می کنند🖤❤این وعده خداوند است❤🤍💚🇮🇷و از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

بیشتر ببینید

الان پسر شما درکی از شرایط نداره پسر جاریت هم نمیدونه باید چطور شرایط رو مدیریت کنه دنیای هر کدومشون متفاوته 

بهتر پیش هم نباشن 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

نرونباید بزنه که خیلیم بزرگه اخه هفت سال که بگی رو اسباب بازیاش حساسه..

بچه هفت ساله بزرگ نیست پسرم ۷سال و نیمه دخترم ۲ سال و نیم جفتشون بچه هستن 

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

ینی نذارم دیگ باهم بازی کنن همسایه آییم نزدیکم اون هی میاد در میزنه باز نکنم چیکارکنم

یه بارم تو دعواش کن جدی باهاش حرف بزن بگو نزنش بزنیش دیگه نمیزارم بیای پیشش بچه ۷ساله میفهمه دیگه  

زندگی فارق از معنی...

همسایه امونه اون هی میاد بچمم تا در باز میکنم بریم بیرون میدوه میره دم درشون میخواد بره خونشون

رفتید خونشون خودت از اسبتب بتزیهای پسرت ببر جفت بتزی کنن

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

جفتشون حق دارنهم سن نیستن و جفتشون بچه اندشما چرا انتظار داری باهم بازی کنن

سلام اوپرا جان

خوبید

هر بار به نیت و بهانه دنبال کردن تاپیک هاتون میام نی نی سایت...

جایی گفتید که دیگه شاغل نیستید، نمی خوام دلیلش را بپرسم، فقط نگران شدم به خاطر حال جسمی تون نباشه این تصمیم...

میشه یه صلوات یا فاتحه برای پدر آسمانی و عزیز من 💔🥺 و اموات خودتون بفرستید؟ باور دارم که به لطف خدای رحمان و با مدد انفاس پاک شما عزیزان، روح عزیزان آسمانی در پناه آرامش و آمرزش خدای غفور قرار می گیره (ان شاء الله). خدای مهربان، حافظ شما و  عزیزانتون باشه.🤲💚
بیشتر ببینید

به حرف شوهرت گوش کن بچه این سنی با همسن خودش اونم پیش یه بزرگتر بازی کنه باید بچت که یادش میره اونو میبینه خوشحال میشه البته اونم بچست اما این رفتار به ضرر بچه شماس

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود،برادرای محترم ریپلای نزنین و لایک نکنید لطفا

من ۱۳ ۱۴ سالم بود بچه یکی از فامیلا۵ ۶  سالش بود بعد من یه جاکلیدی خرگوشی داشتم خیلی دوستش داشتم 

اون بچه اومد جاکلیدیمو برداشت و شروع کرد کشیدنش منم اومدم نزارم گرفت پارش کرد 

بعد بجای من اون گریه کرد و منم گریم گرفت 

بجای اینکه منو دلداری بدن که جاکلیدی منو اون پاره کرده همه رفته بودن سراغ اون که نازی گریه نکن اشکالی نداره وسایل بقیه رو پاره کردی 😂

انگار اون کار درستو کرده من بد 

میدونم از این مامانا نیستین و لطفا هم نباشین 🥲💖