2777
2789
عنوان

بچه جاریم بچه امو میزنه

377 بازدید | 35 پست

بچم ۱۹ماهشه اون نزدیک ۷سالشه 

بچه جاریم میگ همش ازم اسباب بازی ها رو میکشه نمیذاره بازی کنم بهش میگم خب باهم دیگ بازی کنید میگ نه میخوام تنها بازی کنم بچمم نمی‌فهمه هی میخواد هیجانش رو نشون بده نمیدونن دیدید بچه تو این سن هی میاد میزنش ولی وقتی میبینتش خیلی خوشحال میشه. و همش دوس داره پیشش باشه ولی اون میزنتش دیگ شوهرم گفت ازت راضی نیستم اگ بذاری باهم بازی کنن چیکار کنم

جفتشون حق دارن

هم سن نیستن و جفتشون بچه اند

شما چرا انتظار داری باهم بازی کنن

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بیشتر ببینید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نزار خب اونم بچه اس انتظار نداشته باش مثل ادم بالغ با بچه ات رفتار کنه 

بعضی بچه ها حسودن دوست ندارن بقیه به وسایلشون دست بزنن

من همونیم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا!

اوف امروزم از دور دیدم خرس گنده جاریم داره چنگ میزنه به دست پسرم از دور یه اخم کردم بهش حالش جا اومد.

قبلا هم زدش همچین دعواش کردم جرات نکنه بزنه واسه همین امروز بعد چنگولش نگام کرد با استرس منم یه اخم غلیظ کردم.

اصلا اجازه نده بچه ات رو توسری خور کنه

حق با همسرتونه هر دو بچه هستن 

بچه شما میخاد ارتباط بگیره و از طرفی اسباب بازی های طرف هم براش جذابه 

از طرفی اون دختر هم بچه اس و حس مالکیت ب اسباب بازی هاش داره همه بچه ها تو این سن همینطوری ان و طبیعیه