2777
2789

بوی تمیزی و گل میدن

من با اینکه هر روز دوش میگیرم و بادی اسپلش و عطر میزنم بازهم اون بویی ک میخوام نمیگیرم

انگار عطر و بادب اسپلش ماندگاری ندارن روی بدنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه من هنوز تو حمومو دارم خودمو خشک میکنم ها از بوی زیربغلم خفه میشم . شامپو بدنو اون عطرای مخصوص زیر بغل اثری نمیزارن چیزای دیگم برام نمیخرن .

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*

تازه من هنوز تو حمومو دارم خودمو خشک میکنم ها از بوی زیربغلم خفه میشم . شامپو بدنو اون عطرای مخصوص ز ...

شنیدم باید صابون ضد باکتری از داروخونه بگیری.ولی حتما قبلش تحقیق کن بعد بگیر مدیون نشم

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸
خب عزیزم ترفندت چیهاز. چه عطر ها و بادی اسپلش هایی استفاده میکنی

عزیزم طبق عادت و دوست داشتنم ردزی ۲ بار حموم میرم شامپو داو استفاده میکنم و مام زیر بغل و اخرشم به خودم اسپری حالا هر برندی باشه میزنم

تازه من هنوز تو حمومو دارم خودمو خشک میکنم ها از بوی زیربغلم خفه میشم . شامپو بدنو اون عطرای مخصوص ز ...

خودت بخر

شامپو بدن بنزوییل پروکسایذ دار بخر استفاده کن دیگ بو نمیدی

یا اینکه خودت با شکر و روغن زیتون و قهوه اسکراب درست کن بماا ب زیر بغلت

عزیزم طبق عادت و دوست داشتنم ردزی ۲ بار حموم میرم شامپو داو استفاده میکنم و مام زیر بغل و اخرشم به خ ...

موهات خراب میشه با روزی دوبار حمام که

از شامپو بدن داو راضی هستی؟  کدوم رایحه اش؟ 

مام هم داو میزنی؟ 

شنیدم باید صابون ضد باکتری از داروخونه بگیری.ولی حتما قبلش تحقیق کن بعد بگیر مدیون نشم

نه عزیزم میدونم که برام نمیگیرن یادشون میره :)

ضمن اینکه پستا تونو میبینم پیام میدم اما سایت نیم ساعت بعد منتشر میکنه *پس لطفا صبور باشید*