تو این سایت یکی عکس دلمه گذاشته بود تو ظرفش آب دار بود خیلی منم تعجب کردم و خوشم اومد چون برای ما بدون آبه
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من براش سس درست می کنم...رب رو تفت میدم اول...بعد آب جوشیده و زعفران و فلفل سیاه و ادویه و سرکه و شکر رو ترکیب می کنم به رب اضافه می کنم...زیرش رو روشن می کنم چند تا قل بیفته توش و آبش جمع بشه...یه کم خودشو گرفت می ریزم دور تا دور دلمه ها...دیگه سفت و غلیظ میشه.
هر کس برای رفتن بهانه ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣
ببین من که دلمه رو میپزم، پیازو تفت میدم، توش رب میزنم، یه کم خیلی کم سبزی معطر شمال هم میریزم توش. البته اینش مندرآوردیه. آب هم میریزم. جوش که اومد آبش بعد دلمهها رو میچینم توش و درشو میذارم، با شعلهٔ کم نیم ساعت حدودا بجوشه.