2777
2789
عنوان

مگ میشه بدون کسی نشه زندگی کرد❓️

72 بازدید | 10 پست

هیچوقت در این عشق و علاقه رو تجربه نکردم بخلطر همین درکش برام سخته 

درسته وقتی جدا میشی جای خالیش حس میشه دلت براش تنگ میشه 

ولی اینایی ک میگن نفسم ب نفساش بنده اون نباشه منم نیستمو حتی خودکشی میکنن رو اصلا درک نمیکنم 

شاید بعد از اون نتونی کسیو پیدا کنی ک بهتر باشه ولی بازم میتونی ادامه بدی و کنار بیای

جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️

وابستگیشون عمیقه وگرنه راه درستو شما میری

مخالف ازدواج - و فرزند آوری (در تاپیک هایی که نظر میدم فقط به استارتر جواب میدم )موافق با زندگی مستقل و شاغل بودن. خیلی دلم میخواد دوستان خوبی داشته باشم که با هم رشد کنیم✅اگر روزی به هدفم برسم اون روز متولد شدم در تاریخ ۱۴ می ۲۰۲۵ نتونستم موفق بشم و از شدت غم اشک ریختم اما دوباره بلند میشم نه بخاطر حرف بقیه بخاطر قولی که تو تاریکی به خودم دادم ... تنها چیزی که منو شاد میکنه سفر به دور دنیا و کار کردن و کار کردن و کار کردن

بیشتر ببینید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

فقط عشق ی مادر ب بچش رو میتونم درک کنم و میتونم قبول کنم مادر بعد از دست دادن بچش فقط زندست که شاید اونم نتونه بقیش دیگه من خودم ب شخصه هیچ وابستگی ب کسی تا این حد ندارم و درک نمیکنم 

تو دنیایی که حتی مادر آدم هم قرار نیست تا ابد با آدم بمونه رفتن آدمای دیگه که سخت تر نیست...برای منم این غیر قابل درکه.‌..حتی دور از جون کسایی که بچه شون هم از دست دادن دوام آوردن...نمیگم زندگی کردنا میگم دوام آوردن...زندگی همینه...اونا دیگه غیر عادی وابسته هستن.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

بله،من بدون خانوادم اصن نمیتونم زندگی کنم حتی بدون پت ام

کاربری دست خودم و دوستمه🥲😂ممکنه دوتا جواب دریافت کنید،راستی الکی ریپ نزن اگه بحث داشتیم من نوتیف باز نمیکنم😂💅🏻

اگه قرار بود این مدلی باشه هرکسی عزیزی رو از دست میداد به مراسم سومش نرسیده خودشو میکشت این که دیگه یه کات ساده اس

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ...........