مثل قورمه سبزی...هر کاری می کنم،،هر جورررر دقت می کنم وقتی یه راست درستش کردم سر سفره بیارمش طعمش باب دلم نیست...اما همین که تو یخچال می مونه برای یه وعده بعد یا روز بعد طعمش از این رو به اون رو میشه.
یعنی مشکل از آشپزی منه یا کلاً این جوره؟؟
هر کس برای رفتن بهانه ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن////تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
تیکر ماه محرمه🖤خونِ پاکِ حسین، در طنینِ هر روز محرم، صدایِ فریادیست که در دلِ تاریخ، موج میزند. روز شماریِ این ماه، نه تنها شمارش روزها، بلکه سُریدنِ اشکِ دلهاست تا به آستانِ عشق و فداکاریِ اِمامِ حُسَین برسد. 😭🖤 میشه برای پدربزرگم فاتحه بخونی🙏🏻😥آرامش یعنی همینکه بی قید و شرط خدا رو داری😍😍 خدایا خودت کمک کن توی درسام موفق بشم و به آرزوهای خوبی که دارم برسم و بتونم برای خانوادم افتخار باشم و سربلندشون کنم🤲🏻🤲🏻 میشه حالا که لطف کردی امضامو خوندی❤❤برام صلوات بفرستی و دعام کنی🙏🏻🙏🏻