2777
2789
عنوان

خانم های که اضافه وزن دارن

92 بازدید | 10 پست

من خیلی راه ها رو واسه لاغری رفتم و جواب نداد...چند ماه پیش اینجا یه تاپیک خوندم خانمی  گفته بود من فقط به گفته پیامبر عمل کردم و لاغر شدم تا واقعا احساس گرسنگی نکردم غذا نخوردن و وقتی که هنوز کامل سیر نشده بودم و احساس گرسنگی داشتم دست از خوردن کشیدم همین....منم از همون روز همین کار رو کردم و شاید باورتون نشه که هفت کیلو وزن کم کردم

تو چندماه عزیزم؟من قزص گرفتم سوخت و ساز بدتم پایینه

تو چهار ماه...هیچ رژیم خاص و قرصی هم نداشتم...فقط تمیز غذا خوردم همین...گاهی تنقلات بود میدم الان واقعا دلم نمی‌کشه از جمع دور میشدم که نخورم...همه چیز هم خوردم اما به مقدار کم...مثلا بستی دلم خواست فقط یه قاشق که هوسش از سرم بپره...همین

تو چهار ماه...هیچ رژیم خاص و قرصی هم نداشتم...فقط تمیز غذا خوردم همین...گاهی تنقلات بود میدم الان وا ...

ااا  چه خوب من کم کاری تیروئید گرفتم عزیزم برای همین سوخت و ساز بدنم پایین اشتهام زیاد فعلا یکماه با قرص خودمو کنترل کنم ببینم چی میشخ قد ۱۶۶ وزن ۷۲

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید   

انشالله که وزن کم می‌کنی گلم

مرسی عزیزم  متن شما رو هم کپی کردم یادم بمونه

راز محبوبیت در نینیسایت با میزان بدبختی کاربر ارتباط مستقیم دارد هرچه بدبختر باشید محبوبترید   هرچه خوشبختر باشید منفورترید