یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂
وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
کلا زنا رو کادو و مبلغش حساسبت زیادی دارن درصورتی ک برعکس،مردا اینجوری نیستن
وقتی یه نابینا درمان میشه اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........ . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه. خسته از این مردم بس که بیکارن.............. میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+ ❤️کار بر no aks هستم❤️
نه به نظرم آقایون هر روز دارن کادو میدن تورم را ببینید ایاب و ذهاب پول برق آب گاز تلفن اینترنت مایحتاج خانه و .... که باید براش پس انداز داشته باشن خیلی هم ممنون که تو این وضعیت اقتصادی و دغدغه هاشون یادشون نرفته که تولد من بوده
خب ناراحت شدم اولین کادو بود کادوی من یادگاری میمونه کادوی اون زود خراب میشه
میگم ک کلا فکر پس ا با دخترا متفاوته
تو اونو برا یادگاری گرفتی اما ممکنه اون بگه این چیه ب کارم نمیاد الان اینو چیکار کنم کاش لباس میگرفت فلان میگرفت
زن و مرد اصلا ی خط فکری ندارن کاملا متفاوتن