2777
2789

من تو ۳۲ سالگی مادرم و ۴۳ سالگی پدرم به دنیا اومدم...

وقتی کلاس اول بودم همیشه فکر می کردم مامان و بابام پیرن و همیشه حسرت مامانای جوون دوستام که به خودشون میرسیدن رو می خوردم.... اما بزرگ تر که شدم مامانم رو شناختم خوبی هاشو شناختم فهمیدم بزرگ ترین نعمت زندگیمه...اما اونایی که مامانای جوون داشتن اکثرا جدا شدن...البته الانم که نزدیک به ۳۰ هستم این استرس رو دارم پدر و مادر از دنیا برن که ایشالله عمرم رو عمرشون ...اینکه تو عروسیم نباشن و ....

اگه دیر بچه میارید شاید تجربه های من به دردتون بخوره

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این ترس از دست دادن پدر و مادر رو فکر کنم خیلیا دارن...منی که با مادرم ۱۷ سال تفاوت سن دارم هم همین ترس رو داشتم و دارم...چون خدای نکرده مرگ به سن نیست.

هر کس برای رفتن بهانه‌ ای واهی برایت تراشید،تو برای نماندنش هزار بار از او تشکر کن//تو همانی که دلم بوده در آرزوی او👶🏻👣

خداحفظشون کنه

واقعا ۳۲ سال سنی نیست که برای بچه‌دار شدن بالا باشه

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
بیشتر ببینید

من ۳۵ سالم وبرا دومی دو دل ۵۰ درصد مالی و ۵۰ درصد این افکار فردا بره مدرسه و من پیر نباشم

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚

ی دوست داشتم خواهرشو مادرش معرفی کرده بود و مادرشو میگفت مادربزرگمه یادمه ی بار اینو جلوی ما گفت مادرش خیلی ناراحت شد

وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                              . من از اونام که فحش میخوره ولی راست میگه.                                خسته از این مردم بس که بیکارن..........‌‌‌‌‌‌‌....                                                                                      میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                      +پیش من کم گله کن من بدم میاد حتی از تلفن+           ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بیشتر ببینید
این ترس از دست دادن پدر و مادر رو فکر کنم خیلیا دارن...منی که با مادرم ۱۷ سال تفاوت سن دارم هم همین ...

اره ولی خوب تو سن بالا احتمال این اتفاق بیشتره به اصطلاح سنین پیری وگرنه احتمال مرگ تو هر سنی هست

من ۳۵ سالم وبرا دومی دو دل ۵۰ درصد مالی و ۵۰ درصد این افکار فردا بره مدرسه و من پیر نباشم

به نظر بیشتر از ظاهری این مهمه که بتونی بچه رو سر سامون بدی ولی من اگه یه بچه داشتم دومی رو تو ۳۵ میاوردم که اگه من یه روزی نبودم هم خونی داشته باشه 

من تو۴۲ دومی رو آوردم.

اولی کلاس دوم الان.

والله از نظر قیافه از همه ی مادرا ، جوونتر دیده میشم.

از نظر رسیدگی به کارای دخترم، از همه فعالترم

فقط تو تین سایت من دیدم ، هی میگن مامان پیر ، بد.والله من پیر از همه ی مادرای، بچه های کلاس دخترم اک ...

اره عزیزم من خودم نزدیک به ۳۰ هستم مجرد میدونید چیه الات اصلان دغه دغه ظاهر نیست به نظرم طول عمره که بتونیم باشیم حداقل بچه رو دانشگاه شو ببینیم، سر کار رفتن، ازدواج و بچه دار شدنش.... بعد این دنیا رو ترک کنیم