2777
2789

زنگ میزنه میگه چیکار میکنی میگم مثلا خوابیدم سرم درد میکنه یه عصبانی میشه چرا باید سرت درد بکنه به خودت برس میگم خب انسانم دیگه سردرد چیز خاصی نیست یا چند روز پیش زنگ زدم گفتم برای معده دردت چی میخوری منم معدم درد میکنه بخورم یه عصبانی شد پشت تلفن مواظب خودت نیستی میشنوم ناراحت میشم یا دیروز زنگ زد دید خوابیدم گفت خوابی گفتم آره شب نخوابیده بودم به خاطر همین یه واکنشی نشون داد چرا باید نخوابی هیشکی مثل تو نیستم خب بابا آدمم دیگه یه روز خوبم یه روز بد☹️😭 یا میرم خونه مامانم همش از شوهر خواهرم بد میگه همش غر میزنه اینو گفت این کاررو کرد همش میگه از شوهر خواهرت بدم میاد میگم خب بدت بیاد خواهرم دوسش داره باهاشم داره زندگی میکنه خودش ناراضی باشه باید غر بزنی بزار زندگی کنه دیگه چرا میخوای زندگیش رو بریزی بهم اصلا قبول نمیکنه بازم میگه😭 دیروز زنگ زدم میگم به داداشم یه زنگ بزن آلرژیش خیلی شدید بود میگه اون همش میخوره یه ورزش نمیکنه همش مریضه خستم کرده😭

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

شاید مادرت خودش شرایطش خوب نیست مثلا زیاد تو خونه است عصبی شده و دلش گرفته

شاید یکنفر باهاش حرف میزنه که حرفای اون آدم جوریه مستقیم یا غیر مستقیم باعث میشه مادرت ال خانواده خودش بدش بیاد. 

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اون خیلی دوست داره و مطمئنم از همسرت خوشش نمیاد

از شوهر خواهرم خوشش نمیاد خب چه میشه کرد چیکارکنیم میگه به خواهرم بگو تو خوشت نمیاد طلاق بگیره چیکار کنیم پس

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
شاید مادرت خودش شرایطش خوب نیست مثلا زیاد تو خونه است عصبی شده و دلش گرفتهشاید یکنفر باهاش حرف میزنه ...

نه فکر نکنم