2777
2789
عنوان

چجوری یه سریا با وجود داشتن بچه خونشون همیشه برق میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 61 پست
الان میان میگن موهام تا زانومه همیشه اتو کشیده ۶تابچه شیربه شیر دارم خونم دسته گل هر روز هم ۳وعده غذ ...

پودر ماشینی و وایتکس گاز تولید نمی کنه ؟

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

اگه مادر یا خواهر یا شوهرت میتونن یه نصف روز بچه رو نگه دارن شنا خونه رو حسابی تمیز کن

بعد هم هر موقع کثیف شد بلافاصله تمیز کن یه برنامه کوچولو هم برای تمیزکاری داشته باش اگه بخوای همیشه تمیز باشه باید همیشه تمیز کنی اینکه یکی دو روز کاری نکنی همه چی بهم میریزه

من خواهرشوهرم میگه تلویزیون رو بردم تو یه اتاق خواب بجه ها بخاطر تلویزیون بیشتر تو همون اتاق هستن کمتر تو پذیرایی ریخت و پاش میشه خودش راضیه 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

نوزاد ک‌دائم خوابه.بازی و سرگرمی نمیخاد.ریخت و پاش نمیکنه.موقعی که نوزاد بود خونه کثیف نمیشد.الانه ک ...

ریخت و پاش توی این سن طبیعیه

اونیکه شما میگی خیلی فرق داره چربی گاز وووو نشون میده مدت زیادیه تمییز کاری نکردی

منم شده ساعت ۲نصفه شب سرویس شستم میخوای تمییز باشه باید خودت موظف بدونی طبق هر شرایطی تمییز کنی 

الانم چند ساعتی بزارش پیش کسی و یه تمییز کاری اساسی بکن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
دیگه ۱سال و نیم باید مدیریت کنی خونه را تمیز کنی فقط ریخت و پاش بچه طبیعیهعزیزم‌ما از خواب خودمون می ...

نوزاد ک‌دائم خوابه.بازی و سرگرمی نمیخاد.ریخت و پاش نمیکنه.موقعی که نوزاد بود خونه کثیف نمیشد.الانه که شیطون شده.کثیفکاری می‌کنه.توجه میخاد.بازی میخاد.نمیخاد ازش دور شی.دوست ندارع ازش دور بشی.ساعت هفت صبح بیدار میشه.یک می‌خوابه.سه بیدار میشه.ده یازده میخابه

من دیدم رفته بودم خونه یکی بچه ۳ساله جرات نداشت وارد آشپزخونه بشه منم از ترسم از جام تکون نخوردم تا ...

عزیزم نمیشه که بچه از خونه مهم تره من دخترم سه سالشه خونم اما با شلوغ کاریا همیشه تمیزه به خاطز اینکه همش تند تند جنع میکنم 

اون ور یه چیزو میریزه این ور من دارم کار قبلی رو زود جمع میکنم اون ور یه چیز میریزه من دارم اون یکی کارو جمع میکنم

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
رب گوجه؟؟😐

بالاتر گفتم پیامارو از یه تامیک دیگه کپی‌میکنم میفرستم 

ولی در کل اره مادربزرگمم گف از رب گوجه استفاده میکنن واسه شیرالات و خیلی تمیزش میکنخ

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️

الان میان میگن موهام تا زانومه همیشه اتو کشیده ۶تابچه شیربه شیر دارم خونم دسته گل هر روز هم ۳وعده غذ ...

این دفعه تاید دستی و وایتکس یا دامستوس قاطی کن و بزن ببین چه برقی میزنه

با تاید ماشینی زیاد تمییز نمیشه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
گازت یکم صابون رنده کن با جوش شیرین وسرکه بریز تو بطری رو گازت اسپری کن

پودر صابون از بیرون بگیری تاثیر داره ؟ روش خوبیه ؟

بیشتر ببینید
نه اونیکه میگین ترکیب وایتکس و جرم گیر هست که گاز کلر آزاد میشه

اره من گفتم اینم شاید خوب نباشه 

مرسی عزیزم

بیشتر ببینید

یه روانشناسی میگفت خونه ای دست گل یعنی بچه ی روانی،کسایی که بچه دارن این طبیعی ترین و نرمالترین چیز ممکنه که خونش همیشه دسته گل نباشه و برق نزنه،نه خودتو عذاب بده نه بچه هاتو در حد توانت کارو نظافت کن، خودتو با هیچکس مقایسه نکن

من فقط یه نفرو میشناسم که با وجود داشتن بچه همیشه خونه اش مرتب و تمیز بود.

دلیلشم این بود که این خانم عاااااااااشق تمیزکاری بود،وسواس نداشت هااا فقط از جارو زدن و وایتکس زدن و اینا لذت می‌برد براش یجور تفریح بود.

ودر ضمن کمک دست داشت،یکی بود که بچه هاشو نگهداره این تمام روز بسابه خونه رو.

برای تمیز کردن اجاق گازت از سیف استفاده کن

تو یه روز در حد خودکشی کار نکن

یه روز کشوها رو بریز تمیز کن

یه روز یخچالو و گازتو تمیز کن

یه روز حسابی گرد گیری کن

یه روز حمام دسشوییتو بشور

یه روزم جارو و تی حسابی

روزای دیگم یه جاروی سبک و گردی گیری سبک انجام بده.

چندتا بچه داری؟

رزق این لحظه ات ۵ تا صلوات برای سلامتی و تعجیل در فرج امام زمان(عج)🤍♥️

عزیزم نمیشه که بچه از خونه مهم تره من دخترم سه سالشه خونم اما با شلوغ کاریا همیشه تمیزه به خاطز اینک ...

عزیزم من نگفتم من این رفتارو با بچم دارم دقیق تر بخون نوشتم رفته بودم خونه یکی 🙃در جواب شما که به اون کاربر گفتی کی گفته همون کاربری که گفت بچه رو میترسونن