2777
2789

ما داریم تو‌کثیففی خفه میشیم

توروخدا کمکم کنید

نشستم دارم گریه میکنم

نمیدونم چجوری خونم رو تمیز نگه دارم

روزی دو سه بار جارو میزنم

امکان نداره روزی باشه که تمیز نکنم

ذستشوییم رو با چی بشورم که برق بزنه از تمیزی؟

کازم رو با چی پاک کنم؟از بس که دیر ب دیر تمیز کردم چربی مونده

چندتا ترفند تمیزکاری بهم بگین

لطفاً یه سری آدم های عقده ایی نیان چرت و پرت بگن 

پیشاپیش ممنون از کسایی که راهنمایی میکنن

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دخترم یکسال و نیمشه و من ب زور غذا درست میکنم

دیگه ۱سال و نیم باید مدیریت کنی خونه را تمیز کنی فقط ریخت و پاش بچه طبیعیه

عزیزم‌ما از خواب خودمون میزدیم تا نمییز کنیم اونم‌وقتی نوزادن دیگه ۱سال و نیم خیلی راحت تر میتونی

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

قربون خستگیات مامان خانوم

یه مادر پاره پوره با فرزند سه ساله ام ✌🏻😮‍💨😮‍💨😩😩😩 هروز تمیزکاری دارم هروز نظافت هروز جمع و جور 

سعی کن یه جارو شارژی بگیری که راحت باشی

سرویستو جرم گیر دوسی بدونه بو و گاز بگیر تمیز میکنه

بعد هر روز تند تند با تاید بشور

رو گازت اسپری نانو بزن 

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید
بچه رو میترسونن دست به چیزی نزنه

کی گفته ؟ 😕

ای چرخ فلک هر انچه کردی ٫ کردی ، محتاج مکن مرا به هر نامردی ، موی سیه ام سپید کردن هیچ است ، روی سیه ام سپید کردی مردی ، متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

بیشتر ببینید

خسته نباشی اولاااا

بعدم صبح زودتر پاشو کارای کوچولو کوچولوتو انجام بده مثلا برنج خیس کن یا لباسارو بشور یا گردگیری کن  

کاراتو به تعویق ننداز اصلاا 

کارایی که قراره بکنی رو یه لیست تهیه کن آروم انجامشون بده 

بچه رو هم نذار بیرون از اتاقش بازی کنه 

بگو اگه میخواد با اسباب بازیهاش بازی کنه فقط تو اتاقش اجازه داره

برا دسشویی هم نوشابه خیلی خوبه کلا نوشابه رو امتحان کن خیلی تمیز میکنه

موفق باشی عزیزمممممم

درخواست دوستی قبول نمیکنم،،، 

واسه چربی هود سرکه و جوش شیرین اب جوش ترکیب کن بهش بزن

برای تمیز کردن گاز و سینک از سیف استفاده کن 

واسه شیر الان هم که براق بشه از رب گوجه استفاده کن 

میتونید برای تمیز کردن سینک ظرفشویی از سرکه استفاده کنید  

•﷽‌•فبای الاء ربکما تکذبان•🫀✨️

دیگه ۱سال و نیم باید مدیریت کنی خونه را تمیز کنی فقط ریخت و پاش بچه طبیعیهعزیزم‌ما از خواب خودمون می ...

نوزاد ک‌دائم خوابه.بازی و سرگرمی نمیخاد.ریخت و پاش نمیکنه.موقعی که نوزاد بود خونه کثیف نمیشد.الانه که شیطون شده.کثیفکاری می‌کنه.توجه میخاد.بازی میخاد.نمیخاد ازش دور شی.دوست ندارع ازش دور بشی.ساعت هفت صبح بیدار میشه.یک می‌خوابه.سه بیدار میشه.ده یازده میخابه

الان میان میگن موهام تا زانومه همیشه اتو کشیده ۶تابچه شیربه شیر دارم خونم دسته گل هر روز هم ۳وعده غذام روی گازه 

فک کنم چای صبحانه رو هم به حساب آشپزی میزارن

جدا از شوخی سعی کن وقتی چیزی سرخ میکنی یا در ماهیتابه رو بزار یا هم تو قابلمه سرخ کن که زیاد روغن نپاشه رو گاز 

سرکه سفید رو اسپری کن رو چربی مونده گاز یه ربع بعد خیلی راحت پاک میشه دستشویی رو هم ترکیب پودرماشینی و وایتکس میریزم من